Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПУКЛА ТИКВА!

О вези Мaје Волк и Грка БРУЈАЛА је Србија! Најављивала велику свадбу, а сада ОСУЛА ПАЉБУ: Николас је ПСИХИЧКИ СКРЕНУО!

Маја Волк раскинула је везу са Никосом иако су били на корак од брака. Како тврди, разлог прекида љубави је то што је он због короне писички скренуо.

1617446687_186577_maja-volk_f.jpg
Фото: Инстаргарм
Oglas

Маја Волк раскинула је везу са шармантним Грком Никосом којег је пре неколико година упознала путем онлајн дописивања.  

После два пропала брака одлучила је да уђе у емотивну везу са Грком Никосом, са којим је планирала и трећи, али је одлучила да стави тачку и на овај однос.

 

Како су се упознали
Они су после кратког дописивања одлучили да се уживо упознају и почну своју љубавну причу. До појаве коронавируса, они су попут тинејџера уживали на релацији Србија-Грчка, проводили се и планирали венчање.

Ипак, Маја открива да је њиховој љубави дошао крај и да је за то крив управо Никос.

-Никоса је ударила корона у главу, шалим се, али због тог страха од короне нисмо се видели годину дана. То је просто пукло и ја више не могу да слушам извештаје о корони. Он се човек психички променио. Ја то све разумем, али ево, затворене су границе, нема шанси да се видимо, тако да сам ја „сингле агаин” (поново сама) - рекла је Маја пратиоцима свог Јутјуб канала.

“Више не трагам нити чекам, само корачам напред и постојим. Шта год да треба да се деси, добро је и прихватам. Тренутно имам далеко већих проблема од љубавних, остала сам на правди Бога, туђом грешком, и без посла и без пензије… Кад решим егзистенцијални проблем, кафкијански апсурд у ком сам сада, онда могу да маштам даље. И да, стала бих на луди камен без проблема”, рекла је Маја Волк.

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas