Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИНТЕРВЈУ

Од малих ногу је у позоришту где је представе гледала сатима: Глумица Теодора Ристовски у "Подкасту са Наталијом" открива како је то глумити са свекром (ВИДЕО)

Теодорини и Петрови родитељи су се знали од раније, а она у разговору са Наталијом открива шта су јој родитељи рекли када је одлучила да упише глуму.

1619356729_trodora-ris.png
Фото: Принтсцреен / Новости
Oglas

Теодора Ристовси у Подкасту са Наталијом открива да живи као и сав нормалан свет.

Теодора је у браку са Петром Ристовским, сином глумца Лазара Ристовског и глумице Данице Ристовски. И Теодора потиче из познате уметниче породице - њен тата је виолончелиста у Синфонијском оркестру РТС-а, а мајка је глумица у позоришту Бохо Буха. Међутим, Лазар и Даница су били на Академији са Теодорином мамом и знају се од раније.

Прочитајте још: Да ли препознајете девојчицу са слике? Имала је тешко детињство, а данас је једна од најпопуларнијих певачица на нашим просторима (ФОТО)

Труди се да буде вредна, радна, а сматра да презиме као презиме не значи ништа!

Теодора је чланица позоришта Бошко Буха, игра у Народном позоришту, Југословнеском драмском позоришту, Позоришту на Теразијама...Година је играла у свим овим позориштима, а представе су сада, тренутно, прекинуте.

Прочитајте још: Сви су чули за Тошетов хит "Соба за тугу", а мало ко зна да песма крије ЈЕЗИВУ причу

Има своје позориште "Лудум Лудум"

Док није добила сестру, није хтела да иде у вртић, и са мамом је ишла у позориште, те тако каже да је детињство провела у шминкерају у позоришту:

- Сале сам кибицовала, те пробе, никад ми није било тешко да седим сатима. Мени је то био највећи доживљај. Тако да је мени позориште било природно станиште од самог почетка и одувек сам желела да будем глумица - каже Теодора.

Прочитајте још: Јелена Карлеуша прозвала Џенифер Лопез и поручује: "Ја сам и гола НАЈБОЉЕ ОБУЧЕНА жена на свету" (ФОТО)

Мајка јој, како каже - ,,на фин начин", целог живота није дозвољавала да се бави глумом. На многе начин је покушавала да јој објасни да то није за њу, да је тешко, да за тај посао треба специјалан таленат. Тата је од ње очекивао да се бави музиком.

Теодора сада глуми у серији Дрим-тим, и тада је први пут "шутнула лопту на велики гол". Она у овом остварењу глуми жену фудбалера, која је, како каже, једна "будаласта, симпатична, млада, луда особа, која је помало интелектуално ограничена, али је у томе симпатична и неодољива".

Прочитајте још: "Банда као ниједна друга": Силвестер Сталоне оборио Инстаграм невероватним снимком! Да ли препознајете све холивудске звезде? (ВИДЕО)

У овој серији глуми са Лазаром и то по први пут.

- Он је велики глумац, велики човек, он је покровитељ наше фамилије, он је глава куће. Живи живот бринући о свима, ослушкује и брине о свакоме - каже Теодора за Лазара.

Оно што је занимљиво је то да јој је Лазар и у серији свекар.

А какве све улоге прижељкује и коју музику највише да слуша можете погледати у Подцасту са Наталијом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas