Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Од свих нас 12 најнасмијанија, великог срца, ЦЕТИЊСКОГ стаменог држања": Славиша Чуровић се опростио од драге пријатељице Иване Мрваљевић (ФОТО)

Вест да је Ивана Мрваљевић преминула у 48. години живота погодила јавност, али и многе њене колеге

1706272689_Foto-Ataiamges.rs-Printscreen-YouTube--Atlas-TV-Montenegro.jpg
Фото: Атаиамгес.рс, Принтсцреен/ YоуТубе - Атлас ТВ Монтенегро
Oglas

Једна од најзначајнијих црногорских глумица рођена је на Цетињу 1976. године, где је 1999. завршила Факултет драмских уметности у класи Бора Стјепановића, а продукцију је магистрирала у Торину.

Она је преминула у 48. години живота, а многе њене колеге су се емотивним порукама опростиле до ње. Међу њима су Слобода Мићаловић, Мима Караџић, Андрија Милошевић, а сада је то урадио и Славиша Чуровић.

- Од свих нас 12 најнасмијанија, највеселија, великог срца, цетињског стаменог држања, одрешитости и неко са највише радне навике која је у нашем, глумачком, послу реткост. 

Када смо, сада већ далеке 1994-те, уписали Факултет драмских уметности, као прва класа у историји Црне Горе, били смо деца. Дванаесторо деце из бивше нам државе, а једно од њих ту, баш са Цетиња.

Наша Ивана. Тај дом у Цетињу је био дом свих нас, њен дом, наш кутак топлине. Тешке године оскудице, мука да се састави знање са талентом и упорност ка ходу ка звездама нису нас спречавале да досегнемо оно најважније - пријатељство за цео живот.

Ивана, тако јака, храбра, своје битке је била сама, своје успехе исковала сама, своју срећу заслужила огромним радом и жељом, а свој град задужила сијасетом креација на даскама које живот значе - написао је глумац у опису фотографије коју је поставио на свој Инстаграм профил.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas