Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУГА

"Одстраниће ми део плућа": Легендарна глумица има рак и моли само једно! (ФОТО)

Кејти Грифин, легендарна америчка комичарка храбро се бори са опаком болести

1627997152_keti.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /абц неwс
Oglas

Иако о томе до сада није јаво говоила, Кејти Грифин, на друштвеној мрежи Инстаграм, поделила је са својим пратиоцима да болује од рака и да ће ускоро морати на операцију у којој ће јој одстанити леву страну плућног крила.

Прочитајте још: Где краљевска породица проводи одмор? Ово је избор КРАЉИЦЕ ЕЛИЗАБЕТЕ, а где ће Кејт и Вилијам?

- Људи, морам нешто да вам кажем. Имам рак. Ускоро ћу на операцију на којој ће ми одстранити пола левог плућног крила. Имам рак плућа иако никада нисам запалила цигару. Доктори су оптимистични, јер је рак у првом стадијуму и задржао се на левом плућном крилу. Надамо се да ми неће требати хемиотерапија ни зрачења, као и да ћу након операције моћи нормално да дишем. Већ за месец дана би требала поново да будем у покрету - написала је у објави и додала:

"Идите редовно на прегледе, спасићете живот"

- Ово су биле четири луде године, покушавала сам да повратим посао, тако што сам вас забављала и засмејавала, али бићу скроз добро. Наравно, вакцинисала сам се против цовид-а, да нисам последице би биле много озбиљније. Молим вас, идите редовно на прегледе, то ће вам спасити живот - закључила је славна комичарка.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas