· · Komentari: 0
TUGA

"Odstraniće mi deo pluća": Legendarna glumica ima rak i moli samo jedno! (FOTO)

Kejti Grifin, legendarna američka komičarka hrabro se bori sa opakom bolesti

1627997152_keti.jpg
Foto: YouTube printscreen /abc news

Iako o tome do sada nije javo govoila, Kejti Grifin, na društvenoj mreži Instagram, podelila je sa svojim pratiocima da boluje od raka i da će uskoro morati na operaciju u kojoj će joj odstaniti levu stranu plućnog krila.

Pročitajte još: Gde kraljevska porodica provodi odmor? Ovo je izbor KRALJICE ELIZABETE, a gde će Kejt i Vilijam?

- Ljudi, moram nešto da vam kažem. Imam rak. Uskoro ću na operaciju na kojoj će mi odstraniti pola levog plućnog krila. Imam rak pluća iako nikada nisam zapalila cigaru. Doktori su optimistični, jer je rak u prvom stadijumu i zadržao se na levom plućnom krilu. Nadamo se da mi neće trebati hemioterapija ni zračenja, kao i da ću nakon operacije moći normalno da dišem. Već za mesec dana bi trebala ponovo da budem u pokretu - napisala je u objavi i dodala:

"Idite redovno na preglede, spasićete život"

- Ovo su bile četiri lude godine, pokušavala sam da povratim posao, tako što sam vas zabavljala i zasmejavala, ali biću skroz dobro. Naravno, vakcinisala sam se protiv covid-a, da nisam posledice bi bile mnogo ozbiljnije. Molim vas, idite redovno na preglede, to će vam spasiti život - zaključila je slavna komičarka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.