Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Одвео сам им златну коку из куће": Супруг Тање Савић открио кога криви за развод брака

Душан Јованчевић, муж Тање Савић, јавно је изнео низ оптужби на рачун певачице након што је у медије доспела вест да је она сада у љубавној вези са градоначелником Бањалуке Драшком Станивуковићем.

1637827160_tanja-savic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/тањасавицпривате
Oglas

Он није огорчен само на супругу Тању Савић, него и на њену породицу. Њему је засметало то што је певачицина мајка у медијима изјавила да је он био лош жет и да је добро што се њена ћерка ослободила таквог мужа. Он је без длаке на језику оплео по ташти, тасту, шураку и свастици.

Прочитајте још: "НИСАМ ЛАКА ЗА ЖИВОТ": Слобода Мићаловић ОТКРИЛА каквог је темперамента приватно, многи ће се ИЗНЕНАДИТИ

- Тањина породица не зна за срамоту, верујте ми. Они немају образа. Тању само користе јер она једина зарађује паре за њих. Зато је и искоришћавају. Ја сам им сметао јер смо ми створили нашу породицу. Златну коку сма им одвео из куће кад сам је оженио и зато ме никада нису ни волели. Када сам ја дошао у њен живот финансије су стале, зато је и хаос настао - каже Душан.

Он сматра да су Савићева мајка и отац главни кривци за крах брака

- Увек су хтели да нас разведу. Сад су срећни, чека се папир и то је то. Поново мама и тата имају корист. Ја нисам ту да им сметам. ето, какви су то људи. Али, запемтите шта сам вам рекао, све ће то да дође на своје. Тању су тотално упропастили и то је свима јасно. не желе јој добро, јер да јој желе она би била уз свог мужа и нашу породицу. Жалосно је то све - сматра он.

- Толико сам се трудио око њих. Никада их нисам увредио, а шта мајка сад прича за мене. Ја живим у земљи која има много више могућности за напредак и бољи живот. Све сам чинио да имамо бољи живот, али Тања то није видела. Одабрала је примитивце. Заостале. Они још живе на дрвету. Са рођеном ћерком живе само зато што имају корист. Паре. Све се код њих врти око пара. Кад сам ја дошао у њен живот финансије су стале. Имали смо ми наше планове. То им није одговарало. Ко ће да финансира маму, тату, брата сестру. Сви су озбиљне пијавице. Ја сам лично давао сваки месец по 2500- 3000 евра да имају. Ма, нема шта да прича срам треба да их буде. Брука и срамота - закључује он за Курир.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas