Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕСТРАДА

Одвезла ауто код мајстора, након чега је уследео ШОК: Певачица одмах позвала ПОЛИЦИЈУ

Фолк певачица Маја Маријана доживела је непријатност када је аутомобил одвезла у сервис у Београду.

1640196578_marijana.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Курир
Oglas

Маријана Радовановић, познатија као Маја Маријана, доживела је непријатност када је мајстор у њеном "мерцедесу" наводно пронашао уређај за праћење.

Полиција је одмах обавештена и патроле су врло брзо стигле на лице места, преноси "Курир".

Прочитајте још: "Сав новац сам уложила у нови посао, и још сам у кредиту": Певачица проговорила о ФИНАНСИЈСКИМ ПРОБЛЕМИМА

Подсетимо, фолкерка је изненадила све кад је упловила у везу са 15 година млађим кошаркашем Ненадом. Ипак, недавно је открила да је овој вези дошао крај.

- Мој љубавни живот не постоји тренутно, тако да нема шта да се полемише више око тога. Тако је у животу, час си ту, час ниси. У везу сви улазимо са мишљу да ће трајати, али једноставно на том путу неко расте, неко не расте, а најлепше је кад заједно расту. То вам је као воз. Неко вам је казна, неко награда - рекла је тад певачица, чиме је ставила тачку на спекулације о раскиду са 15 година млађим кошаркашем.

- Да ли сам успела или нисам успела да преболим, то ћу да задржим за себе - додала је била за поменут медиј.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas