· · Коментари: 0

Огласила се МАЈКА Дарка Лазића која није била позвана на ВЕНЧАЊЕ: "То је вероватно она тражила од њега"

За све криви нову снајку

1670763826_foto-Printscreen-Pink-Instagram-darkolazicofficial.jpg
Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - ТВ Пинк, Принтсцреен/ Инстаграм - дарколазицоффициал

Дарко Лазић је пре неколико дана стао на "луди камен". Он се венчао са својом изабраницом Катарином у тајности, а највише је била изненађена његова мајка која није знала да јој се син оженио. За све криви нову снајку, а истала је да јој је јако жао што није била позвана.

Прочитајте још: Георгина Родригез решила да проговори, љута на Роналдовог тренера: "Не можеш да потцењујеш најбољег фудбалера на свету" (ФОТО)

 - Чула сам и ја у међувремену да се мој Дарко оженио. Мене они нису звали, стварно не знам због чега. То морате да питате њих двоје. Они то најбоље знају. Није се ни брату јавио скоро недељу дана. Шта да вам кажем? Он уме да крије такве ствари, а откад је опет у вези с Катарином, зна да ми се не јави данима. То је вероватно она тражила од њега да нам не прича. Наравно да ми је жао што нас није звао на тај леп и срећан дан. Ја сам била чула да су на неком путу заједно, али ето... Имали су сигурно неке важније људе од нас који су присуствовали венчању. То је све што имам да кажем" -  рекла је Бранка за "Курир", а за медије се огласио и певачев брат Драган и рекао да не зна ништа о венчању.

 - Дарко и ја се нисмо чули више од недељу дана. Он јесте луд, али не знам да ли је било венчања. Ваљда би ми као брату нешто рекао. Он и Каћа су на путу, колико знам, овде није долазио. Мада, код њих се никад не зна! Кад се чујемо, знаћу детаље, засад ми се не јавља. Нисам се ни с мајком чуо, бар би она нешто рекла да зна -  истакао је Драган, док се младенци још нису оглашавали овим поводом.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.