Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Огласила се Зендаја поводом смрти младог колеге из "Еуфорије": "Захвална сам јер сам га познавала. Моје срце је уз његову мајку" (ФОТО)

Холивудска глумица Зендаја је прекинула тишину на друштвеним мрежама након изненадне смрти њеног колеге из "Еуфорије", Ангуса Клауда.

1690959129_Untitled.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

Глумица је поделила емотивну поруку о колеги са којим је проводила много времена на снимањима. Уз црно-белу фотографију глумца, глумица је дирљиво написала:

- Речи нису довољне да се опише бесконачна лепота коју је имао Ангус. Веома сам захвална што сам добила прилику да га упознам у овом животу, да га назовем братом, да видим његове топле љубазне очи и блистав осмех, или чујем његово заразно кикотање. Знам да људи често користе овај израз када причају о људима које воле... "могли би да осветле сваку собу у коју уђу", али он био најбољи у томе. Желела бих да га се сећам таквог. За сву безграничну светлост, љубав и радост коју је увек успевао да нам пружи. Ценићу сваки тренутак.

Зендаја је затим емотвну објаву закључила поруком за Ангусову породицу.

- Моје срце је у овом тренутку уз његову мајку и породицу и молим вас будите љубазни и стрпљиви јер туга за свакога изгледа другачије - написала је глумица на Инстаграм налогу.

Подсетимо, глумац (25) који је најпознатији по улози у "Еуфориј" преминуо је само неколико дана након сахране оца. У изјави, која је достављена ТМЗ-у, откривено је да је његов отац недавно преминуо и да је глумац тешко поднео губитак. Узрок смрти јос није познат.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas