Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Огласио је Ђорђе Давид после несреће: "Била је магла, то је био секунд, налетео сам на ОСОБУ која је шетала по путу"

Ђорђе Давид открио све детаље саобраћајне несреће у којој је учествовао

1705836794_Foto-YouTube-Printcsreen-Zvezde-Granda-Printscreen-Instagram-192_rs.jpg
Фото: YоуТубе/ Принтцсреен - Звезде Гранда, Принтсцреен/ Инстаграм - 192_рс
Oglas

Ђорђе Давид, рокер и члан жирија „Звезда Гранда“, доживео је саобраћајну несрећу у којој је трагично настрадала једна жена из Северне Македоније. Он је открио све детаље како је до ње дошло.

- Тачно је, догодила се несрећа синоћ на 3 километра од македонске границе. Наводно су девојка и њен сапутник излазлазећи из свог места ушли на ауто пут у супротном правцу. Возећи у супротном правцу девојка налеће на аутомобил и директно се судара са њим. Том приликом возач аутомобила у који је ударила је тешко повређен, њему се сад боре за живот, док је његов сапутник лакше повређен. Девојка која је возила ауто и ударила у њихов аутомобил је угрувана лакше повређена. Међутим, њен сапутник није – прича Ђорђе.

- Након удеса они су остали на ауто-путу, један је у левој траци, други у десној и минит и по после тога ја налећем са брзином која је прописана обележјем на ауто-путу и ударам директно у њих. Мојим колима ударам сапутника који је шетао по ауто-путу. Била је магла, упалио сам дуга светла и то је био секунд. Ја сам налетео на ту особу која је шетала по путу. Од силине ударца сам скренуо са ауто-пута и зауставио се у неком шипражју. Срећа да сам имао јак аутомобил, иначе не знам шта би било са мном.

Ђорђе истиче да је полиција брзо дошла на увиђај, као и да су му урађени сви прегледи како би се установило да није био у алкохолисаном стању.

- Био сам сам у колима. Вадили су ми урин, крв да виде да ли имам неке супстанце, алкохол. Наравно, нисам имао, то су установили одмах. Након тога су ме одвели код јавног тужиоца, који је истакао да у овом случају немам никакву кривицу. Кривац је наводно девојка која је возила и која је наводно у ауту била са мајком која је и настрадала - рекао је Ђорђе и додао да за сад остаје у Северној Македонији како би испоштовао процедуру у оваквим случајевима.

- Морам да будем овде. Очекује ме још једна изјава и како ми је речено из тужилаштва, нећу бити у притвору јер не сносим кривицу - истакао је Ђорђе и додао да још не може да дође к себи.

- Синоћ сам имао лагани лом, сад се смирило. Никад у животу нисам пса згазио, а камоли ово. Још сам у благом шоку, то је пакао - признао је рокер и открио у каквом је он стању.

- Имам два шава на левој руци због посекотина од шоферке која је пукла. Драгом Богу да сам имао јак аутомобил, јер да нисам ко зна шта би се догодило - закључио је Ђорђе.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas