Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

Огласио се Филип Чукановић након одласка са ТВ Прва: "Петнаест сати програма уживо троше"

Познати водитељ напустио је ТВ "Прву"

1657435101_filipc.png
Фото: Инстаграм/принтскрин/филипцукановиц
Oglas

Медији брује о отказу који је Филип Чукановић дао на Првој телевизији, на којој је водио јутарњи програм.

- Тачно је да нисам више део Прве телевизије. За сада о трансферима не бих говорио имам неколико понуда. Када будем сам одлучио шта и како, послаћу званично саопштење - рекао је Чукановић за "Републику".

Међутим, сад је одлучио и званично да се обрати путем свог Инстаграм профила и открије више детаља.

Прочитајте још: ПАПАРАЦО ФОТОГРАФИЈЕ! Здравко ЧОЛИЋ непрепознатљив: Ево како славна музичка звезда изгледа НА УЛИЦИ (ФОТО)

"После 8 година рада на Б92 и Првој ТВ дошло је време за нове пословне изазове. Заједно смо створили много тога и направили озбиљне резултате на обострано задовољство. Као репортер пропутовао сам свет извештавајући са најважнијих догађаја. Ауторска емисија “Лично Незванично” померила је продукцијске границе и поносан сам што су у њој гостовале личности које то ретко чине те пристале да оголе свој приватни живот. Управо те разговоре су преносили бројни домаћи и регионални портали. У столицу “Јутра” сео сам после тандема који је био синоним за тај програм и успели смо да одржимо такав ниво програма да се велики део нације будио са нама. Поносан сам на свој тим и хвала свима на свему! Да је било лако - није. Утолико је срећа због постигнутог већа!", написао је водитељ, па додао:

"Хвала колегама које су постовале моју жељу да не говорим одмах о свему, био ми је потребан предах јер 15 сати програма уживо недељно итекако троше…Пауза је пријала и време је за нове изазов." - поручио је на крају.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas