Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Огњен Амиџић је пре Данијеле имао још једну ЖЕНУ: Мало ко зна да је водитељу БРАК са Мином трећи по реду

Огњенова прва жена је Милица Марковић са којом је био у браку четири године

1704379562_Foto-Ataimages.rs-Ognjen-Amidzic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Вест да је водитељ Огњен Амиџић поново стао на "луди камен", одјекнула је у домаћој јавности, али мало је позната и чињеница да је Мина Наумовић заправо Огњенова трећа супруга!

Јавности је свакако позната његова бивша супруга, манекенка Данијела Димитровска, али оно што је мање познато јесте и његов први брак са Милицом Марковић.

Огњен и Милица су се упознали пре две деценије, у згради Пинка, где су обоје радили. Она је касније напустила информативну редакцију и запослила се у маркетингу једне компаније.

Амиџић је једном приликом испричао и како је више пута покушавао да вери Милицу, али је на крају она запросила њега. Гала славље се десило у јуну 2006. године, у манастиру Каона код Шапца, а љубав се угасила после четири године.

Варнице су севнуле на први поглед, а Огњен је својевремено испричао како је више пута покушавао да вери Милицу, али је на крају она запросила њега.

У заједничком саопштењу навели су да ће остати пријатељи, али да свако наставља својим путем, а Милица, експерт у области комуникација, данас се ретко појављује у јавности.

Подсетимо, Огњен и Данијела су у браку били целу деценију, а имају десетогодишњег сина Матију.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas