Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Оливера Балашевић позирала у КУПАЋЕМ: Урадила салто и ускочила у базен - у седмој деценији изгледа боље од дупло млађих девојака (ФОТО/ВИДЕО)

Оливера Балашевић својом објавом на Инстаграму изненадила јавност

1708612601_Foto-D.-Dozet-Printscreen-Instagram-olivera.balasevic.jpg
Фото: Д. Дозет, Принтсцреен/ Инстаграм - оливера.баласевиц
Oglas

Оливера Балашевић је са својим пратиоцима на Инстаграму поделила низ фотографија у купаћем костиму, а потом и снимак на ком ради салто и ускаче у базен.

Овај призор је привукао много пажње, с обзиром на том да Оља има 64 године.

Уз објаву је поделила и опис у ком је цитирала део своје књиге "Планета Двориште".

- Купачи са обе стране реке као и пролазници преко моста били су, наравно, шокирани. Рекох да сам била жгољава, сићушна за своје године, па је било право чудо већ и то што толико дете уопште уме да плива, а скок је све оставио без даха. Све осим мене, свом срећом. У односу на скокове које сам касније чинила у животу био је крајње једноставан, на ноге, са врло ниским коефицијентом тежине, како би то касније описао мој тренер Борис Павлов, али тих пар секунди не заборављају се никад. Била сам лака као перо, изронила сам такорећи још зарањајући, као забачени плутани пловак, и вероватно су посматрачи били усхићени, али ни случајно нисам била уплашена, можда тек мало разочарана што нисам дуже остала у ваздуху. Дечаци из дворишта пропустили су мој први скок, што сам уосталом и хтела, лукаво испливавши после првог скока на другој страни, само да им не би пало на памет да ме одговарају од следећег покушаја. Окупили су се на обали уз пратећи жамор који је најавио да сам поново уз Радета на огради моста, и нисам била сигурна да ли ми то машу или се хватају за главу, али сам изронивши добро видела како Зоран трчећи одлази ка кући, у намери да бар благовремено пријави мами и тиме највећи део неизбежне казне пребаци на мене." Планета Двориште, стр.26. - написала је Оља.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas