Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Омиљене радње су ми кинеске": Александра Пријовић открила мало познате детаље - "Не љутим се што стално пишу да ми је лако јер сам Бренина снајка"

Певачица обара све рекорде по броју посећености наступа, а многи јој предвиђају каријеру попут највећих звезда на овим просторима

1691485798_aleksandra_prijovic_03072023_0038.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Александра Пријовић успела је по други пут у месец дана да напуни највећи клуб на отвореном у Будви. Он може да прими чак 5.000 људи, а овим рекордом не могу да се похвале ни звезде које су на сцени неколико деценија дуже од ње.

Она је уједно и прва певачица која је током ове сезоне два пута певала у овом простору, а пред наступ је за "Курир" говорила о актуелностима из њеног живота и каријере, па је открила неке занимљивости о којима до сада није причала.

- Једина сам? И не знам да сам једина која два пута пева у овом клубу ове сезоне.

Чак си и Цецу Ражнатовић прешишала. Она једном, а ти двапут за мање од месец дана.

- Не знам за то. Мислила сам да је другачија ситуација, али свакако је занимљиво јер сам недавно први пут наступала овде. А увек кад је нешто први пут, још је занимљивије. Било је феноменално. Размишљала сам да ли треба да закажемо и овај други наступ. Сви су ми рекли да треба и били су у праву. Ја нисам била сигурна, да ти кажем искрено.

Где је други, ту је и трећи.

- Трећи? Не верујем, искрено. Имам још десетак заказаних наступа и онда крећем с припремама за Арену.

Како напредују припреме?

- Све иде супер. Сви који се баве Ареном вредно раде.

Да ли имаш снаге и за трећи концерт у Београду? И други је скоро распродат.

- Некада сам знала да радим и по 15 дана заредом. Када нешто волиш, ништа није тешко. Посебно када је овакав успех у питању. И да буде и шест Арена, ја бих могла.

Хоћеш ли нам открити истину о инциденту на твом наступу у Мостару?

- У Мостару је било јако весело, прелепо, све супер. У једном тренутку је кренула да пада киша. Ја сам рекла да ћу, ако крене пљусак, као што сам и на свим претходним наступима урадила, изаћи и покиснути са својом публиком, што је мени и нормално. И кренуо је такав пљусак да је у једном тренутку престало да ради озвучење. Угасио се микрофон, и инструменти, све. И ја више нисам могла да певам и ту се завршио мој наступ. Села сам у кола и тад је све било океј, тако да ништа од тог инцидента нисам видела. Ујутру сам видела све по медијима и хвала богу да се није завршило трагично. Жао ми је јако. Никада за све ове године колико радим по клубовима нисам имала никаквих проблема и инцидената. Чак ни туча није било, ово је било први пут и десило се кад сам ја отишла.

Ко је по теби "краљица наступа" на приморју овог лета?

- Има их много који раде, Теа Таировић, Милица Павловић и Сања Вучић су ми супер.

Данима се причало о том трију - Теа, Сања и ти. Како ти је било?

- Феноменално. Непланирано смо изашле и супер смо се провеле то вече. Лудило.

Да ли читаш коментаре о себи испод вести на порталима и да ли те они негативни погађају?

- Пишу стално да је мени лако јер сам Бренина снајка. Видела сам све, како нисам? Ми сви то видимо (смех). Не смета ми то, не љутим се кад то видим.

Познато је да и последњу пару дајеш за добру ташну и ципеле, да не жалиш кад је мода у питању. Да ли те нервира кад у медијима прочиташ колико је шта на теби коштало од накита, аксесоара?

- Када сам била дете, увек сам куповала оно што сам у том тренутку себи могла да приуштим. Волим што данас могу све сама себи да купим и да себи приуштим и неке ствари које су можда и скупље. И то нико не може да ми пребаци. Имам ствари и од 100 динара. Ево, признаћу ти сад нешто, али најискреније. То знају моји пријатељи: моје омиљене радње су кинеске. То морам да кажем.

Ма да ли је то могуће?

- Да. Поред свега што купим и скупље и јефтиније од ствари, остала ми је посебна емоција када су Кинези у питању (смех).

Зашто баш Кинези?

- Када сам била мала и пошто су ми родитељи били разведени, увек сам ишла код баке и деке, али и код тате, и увек смо се налазили на граници. И када су дека и бака долазили по мене, увек смо у "југу" причали шта ћемо да купимо код Кинеза. Мени је то некако остало од детињства и сад кад уђем у кинеску радњу, не знам где пре да гледам.

Ти стварно идеш и купујеш у Блоку 70?

- Одем и три сата не могу да изађем из радње. То је неки осећај... Боље ми је код Кинеза него у "Диору"! Брже изађем (смех).

Шта си последње купила код њих?

- Неки костим за Акија, који сам знала да ћу тамо да нађем. Тамо све има.

Брена ти је пред први концерт овде рекла да седнеш и да одмориш ноге. Шта ти је рекла сад пред други?

- Брена је јако поносна на мене. Она ми прва шаље оне аплаузе и ватрице на Инстаграму и одговара на сторије. Никад ме није критиковала, увек ме је подржавала. Беки ме саветује као што мајка саветује своје дете.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas