Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Он је једини човек за ког се Неда Украден УДАЛА: Није могла да му оде ни на САХРАНУ - "Био је моја ПРВА, велика љубав"

Фотографија НЕде, њене черке и бившег мужа данима кружи друштвеним мрежама

1673339010_neda_ukraden_10112022_0037.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Иако се о њој одувек говорило као о великој заводници, Неда Украден (72) само једном је одлазила пред олтар. Супруга Милана Билбију упознала је када је имала само 18 година, док је он био 14 година старији.

Венчали су се након 10 година љубави и добили ћерку Јелену, а у браку су провели три године.

- Било ми је тек 18 година када смо се упознали. Забављали смо се 10 година, а у браку провели само три. Био је моја прва велика љубав. Наше забављање се страшно одужило, венчали смо се после десет година везе. Жељна слободе, јер сам расла уз оца који је био строг и патријархално настројен, практично сам из једног 'ропства' прешла у друго. А ја сам неко коме је потребна слобода, аутохтоност, могућност самосталног одлучивања - испричала је својевремено певачица за "Хелло", а друштвеним мрежама кружи једна њена породична фотографија са ћерком и бившим мужем.

- Када смо добили дете, нашој срећи није било краја. Свили смо гнездо у новом стану али су, упркос великој љубави, наши различити карактери и навике условили растанак. Када је почела ерозија свега што нас је везивало, желела сам да окончам брак, како детету не бисмо приређивали сцене које нису лепе. Задржали смо узајамно поштовање, остала сам му веран пријатељ до последњег дана, помагала колико сам могла и увек гајила међусобну љубав између њега и ћерке, коју је обожавао - истакла је том приликом Неда, која је недавно открила и због чега се након развода од Милана више није удавала.

Прочитајте још: Лепа Лукић искрено о МУШКАРЦИМА: "Ја сам увек волела обичне људе и била сам ОБИЧНА жена"

- Моја лепота и карактер су комбинација која је привлачила све моје удвараче, али нисам остварила други брак, нисам родила још једно дете јер сам јако одговорна. Неке жене имају по 100 бракова, веза и развода, али будући да имам дете, другачије сам гледала на све то. Сваки развод је емотивни рез за дете. Отац је обожавао Јелену и она њега, и настојала сам да то негујем. Хтела сам да њеног оца сачувам у њеном животу, јер није дете криво што су пропала моја очекивања везана за мушкарца за ког сам се удала. Свака следећа прича је била вагање, питала сам се како ће дете које је било обасипано љубављу од бака, тетака, оца и целе родбине прихватити то ново окружење. Моје везе су биле ван града у ком сам живела, а помисао да треба да се селим је умногоме утицала на то да се не удам и не остварим нову породицу. Због Јелене се нисам други пут удала, а данас сам јако поносна на њу и на то што се није угледала на мајку и нема само једно дете. На листи мојих приоритета увек и прво је моја породица, па мој посао - рекла је пре неколико месеци певачица за "Ало", у емисији "Милизам".

Неда је прошле године објавила своју аутобиографију под називом "Зора је сванула" у којој је, између осталог, писала и о својим љубавима.

- Да је мој бивши муж жив, сигурно би био поносан. Оно што сам писала о мушкарцима које сам волела никако није увредљиво. Заправо, све су то биле праве љубави, нико ту никога није молио за љубав - рекла је певачица за "Гранд Онлине" након што је издала књигу.

Милан Билбија преминуо је 2013. године у Црној Гори, где је и сахрањен, а он и Неда били су у пријатељским односима до краја његовог живота. Међутим, певачица је била спречена да отпутује на његову сахрану јер је морала да остане у Београду да чува унуке, близнакиње Неду и Александру.

- Тужна сам што нисам могла да одем на сахрану с мојом Јеленом. Морала сам да останем код куће с Пецом (зетом, прим. аут.) да чувам близнакиње. Девојчице су прилично немирне и зет не би могао с њима сам да изађе на крај. Милан је био сјајан отац. Дружили смо се сваког лета у Црној Гори - рекла је тада Неда за "Курир", а Јелена Билбија је годину дана након очеве смрти родила и треће дете, сина Душана.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas