Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Он ме је волео када нисам имала ништа": Јована Јеремић уплакана причала о БИВШЕМ мужу

Водитељка отворила душу и признала у каквим је односима са бившим мужем

1666429565_Foto-printscreen-instgaram-jeremicjovana-printscreen-youtube-Inspiracija-dana---Inspiracija-noci.jpg
Фото: Принтцреен/YоуТубе - Инспирација дана - Инспирација ноћи, Принтсцреен/ Инстаграм - јеремицјована
Oglas

Водитељка Јована Јеремић се развела од Воје и одлучила да животни пут настави сама. Она је срећу пронашла поред своје ћеркице и у потпуности јој се посветила.

Водитељка је често истицала да је са њим остала у добрим односима и да су њих двоје пре свега пријатељи. Она је недавно у емиси Жане Караклајић искрено причала о њиховом садашњем односу, а том приликом се расплакала. 

Јована је истакла да ју је Воја волео када је била нико и ништа и да због тога нико не сме да каже ништа ружно за њега.

"Воја је био човек са којим сам провела најтеже моменте. Он ме је волео када нисам имала ништа. Сада је лако волети Јовану која је богата за данашњи стандар и која је успела у животу и зато њему не сме да фали длака са главе. Што се њега тиче, нико не сме да га дира, не сме да му фали длака са главе", рекла је уплакана Јована.

Прочитајте још: Луна Ђогани поново ТРУДНА: "Желела бих сада једног сина, ако бих могла да бирам" (ФОТО)

Водитељка је на свом Инстаграму поделила снимкак из емисије у коме прича о војиславу Милошевићу, а он је након тога поделио тај снимак и на свом профилу. Јована је додала коментар који је посвећен Воји, а растопиће и оне каменог срца.

"Неке ствари се догоде само једном у животу. Зато је најбитније бити човек јер доброта, искреност, права љубав је нешто што се никад не заборавља. И након развода то учврсти људе у смислу искреног пријатељства за сва времена. Кренули смо од нуле", писало је поред снимка.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas