· · Komentari: 0

"On me je voleo kada nisam imala ništa": Jovana Jeremić uplakana pričala o BIVŠEM mužu

Voditeljka otvorila dušu i priznala u kakvim je odnosima sa bivšim mužem

1666429565_Foto-printscreen-instgaram-jeremicjovana-printscreen-youtube-Inspiracija-dana---Inspiracija-noci.jpg
Foto: Printcreen/YouTube - Inspiracija dana - Inspiracija noći, Printscreen/ Instagram - jeremicjovana

Voditeljka Jovana Jeremić se razvela od Voje i odlučila da životni put nastavi sama. Ona je sreću pronašla pored svoje ćerkice i u potpunosti joj se posvetila.

Voditeljka je često isticala da je sa njim ostala u dobrim odnosima i da su njih dvoje pre svega prijatelji. Ona je nedavno u emisi Žane Karaklajić iskreno pričala o njihovom sadašnjem odnosu, a tom prilikom se rasplakala. 

Jovana je istakla da ju je Voja voleo kada je bila niko i ništa i da zbog toga niko ne sme da kaže ništa ružno za njega.

"Voja je bio čovek sa kojim sam provela najteže momente. On me je voleo kada nisam imala ništa. Sada je lako voleti Jovanu koja je bogata za današnji standar i koja je uspela u životu i zato njemu ne sme da fali dlaka sa glave. Što se njega tiče, niko ne sme da ga dira, ne sme da mu fali dlaka sa glave", rekla je uplakana Jovana.

Pročitajte još: Luna Đogani ponovo TRUDNA: "Želela bih sada jednog sina, ako bih mogla da biram" (FOTO)

Voditeljka je na svom Instagramu podelila snimkak iz emisije u kome priča o vojislavu Miloševiću, a on je nakon toga podelio taj snimak i na svom profilu. Jovana je dodala komentar koji je posvećen Voji, a rastopiće i one kamenog srca.

"Neke stvari se dogode samo jednom u životu. Zato je najbitnije biti čovek jer dobrota, iskrenost, prava ljubav je nešto što se nikad ne zaboravlja. I nakon razvoda to učvrsti ljude u smislu iskrenog prijateljstva za sva vremena. Krenuli smo od nule", pisalo je pored snimka.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.