Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Он мене не воли, али ја њега волим": Јелена Карлеуша проговорила о Душку и о човеку због кога је преживела пакао - "Уцењивао ме је сликама и тражио да се разведем"

Јелена Карлеуша први пут проговорила о периоду кроз који је прошла када су спорне слике доспеле у медије и о својим осећањима према Душку

1702809860_Foto-Ataiamges.rs-Jelena-Karleusa-i-Dusko-Tosic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Поп дива Јелена Карлеуша сигурно је један од најинтригантнијих јавних личности на простору читавог Балкана, а последњих година медији су се због великог интереса јавности често бавили њеним браком са фудбалером Душком Тошићем.

Пре неколико месеци домаћа јавност данима је брујала о односу Јелене Карлеуше и фудбалера Душка Тошића, којег је певачица у једном од последњих интервјуа за медије назвала "животном грешком". Ипак, убрзо је истакла да њихов однос јесте турбулнтан, али да и даље станују на истој адреси.

Јелена је о односу са Душком говорила и у подкасту за Информер ТВ.

- Душко је љубав мог живота. Он је мој најлепши мушкарац. Ми смо још у браку. Душко је отац моје деце. Он мене не воли, али ја њега волим. У браку смо про форме. Кренули смо својим путевима, иако живимо у истој кући. Највише смо због деце под истим кровом. Атина и Ника заслужују да су поред маме и тате. Душко је отац моје деце и за њега бих дала живот. Примила бих метак за њега - испричала је ЈК и смогла снаге да први пут говори о фудбалеру Огњену Вранешу због кјег је проживела праву голготу.

- Хајде да једном заувек скинемо ту стигму. Никад нећу изговорити његово име јер не заслужује. Све то је била моја 'онлајн грешка' и скупо сам је платила. Никада је нисам крила, чак ни од Душка. Ја сам скупо платила нешто што није било ни авантурица. Један намерни излет да бих се осветила Душку, то се отргло мојој контроли... До мене су долазле разне приче, имала сам потребу да се светим. Ухватила сам се црног ђавола, који је искористио Фејстајм гледање, усликао екран и послао свим медијима. То ниједан мушкарац не уради жени. Такво нешто раде само најгори бедници. Искористиш нечије поверење и онда му претиш и уцењујеш га, а уцена је била да се разведем од Душка. Нисам хтела, јер је овај за мене био спрдња и глупост. То не ради мушкарац, тако нешто раде само олош и п*чке. Кад-тад карма ће вратити...

Због тога је, како каже, прошла кроз линч. И у медијима и у браку.

- Прошла сам најгору мору сваке жене. Без обзира на то што сам на тим фоткама сама, Душко то никада није могао да превазиђе. Да је било ко други био на мом месту, то не би добило такве размере, али ја сам Јелена Карлеуша. Он мене није уцењивао новцем... Мислила сам да он није озбиљан, али када се све то десило, схватила сам да је он један осветник и човек који је спреман на све. Али он сада није ни битан. Битно је какву сам ја грешку направила. Могло је да се деси да сам налетела на неког супер лика, нико не би сазнао. Ником не бих пожелела то... Жао ми је што сам целу породицу провукла кроз то. Било ме је срамота да говорим о томе. Душку сам рекла. Душко је прихватио све то, али није могао да превазиђе оно што је било у медијима. У међувремену је прошло пет година, међу нама су покидане нити, наше ћерке су порасле. Ја сам Душку, иначе, опростила све што је радио, али он није тип који прашта. Ту медијску бруку у којој је представљен као рогоња мало који мушкарац би опростио - додала је.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas