Oglas
· · Komentari: 0

"On mene ne voli, ali ja njega volim": Jelena Karleuša progovorila o Dušku i o čoveku zbog koga je preživela pakao - "Ucenjivao me je slikama i tražio da se razvedem"

Jelena Karleuša prvi put progovorila o periodu kroz koji je prošla kada su sporne slike dospele u medije i o svojim osećanjima prema Dušku

1702809860_Foto-Ataiamges.rs-Jelena-Karleusa-i-Dusko-Tosic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pop diva Jelena Karleuša sigurno je jedan od najintrigantnijih javnih ličnosti na prostoru čitavog Balkana, a poslednjih godina mediji su se zbog velikog interesa javnosti često bavili njenim brakom sa fudbalerom Duškom Tošićem.

Pre nekoliko meseci domaća javnost danima je brujala o odnosu Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića, kojeg je pevačica u jednom od poslednjih intervjua za medije nazvala "životnom greškom". Ipak, ubrzo je istakla da njihov odnos jeste turbulntan, ali da i dalje stanuju na istoj adresi.

Jelena je o odnosu sa Duškom govorila i u podkastu za Informer TV.

- Duško je ljubav mog života. On je moj najlepši muškarac. Mi smo još u braku. Duško je otac moje dece. On mene ne voli, ali ja njega volim. U braku smo pro forme. Krenuli smo svojim putevima, iako živimo u istoj kući. Najviše smo zbog dece pod istim krovom. Atina i Nika zaslužuju da su pored mame i tate. Duško je otac moje dece i za njega bih dala život. Primila bih metak za njega - ispričala je JK i smogla snage da prvi put govori o fudbaleru Ognjenu Vranešu zbog kjeg je proživela pravu golgotu.

- Hajde da jednom zauvek skinemo tu stigmu. Nikad neću izgovoriti njegovo ime jer ne zaslužuje. Sve to je bila moja 'onlajn greška' i skupo sam je platila. Nikada je nisam krila, čak ni od Duška. Ja sam skupo platila nešto što nije bilo ni avanturica. Jedan namerni izlet da bih se osvetila Dušku, to se otrglo mojoj kontroli... Do mene su dolazle razne priče, imala sam potrebu da se svetim. Uhvatila sam se crnog đavola, koji je iskoristio Fejstajm gledanje, uslikao ekran i poslao svim medijima. To nijedan muškarac ne uradi ženi. Takvo nešto rade samo najgori bednici. Iskoristiš nečije poverenje i onda mu pretiš i ucenjuješ ga, a ucena je bila da se razvedem od Duška. Nisam htela, jer je ovaj za mene bio sprdnja i glupost. To ne radi muškarac, tako nešto rade samo ološ i p*čke. Kad-tad karma će vratiti...

Zbog toga je, kako kaže, prošla kroz linč. I u medijima i u braku.

- Prošla sam najgoru moru svake žene. Bez obzira na to što sam na tim fotkama sama, Duško to nikada nije mogao da prevaziđe. Da je bilo ko drugi bio na mom mestu, to ne bi dobilo takve razmere, ali ja sam Jelena Karleuša. On mene nije ucenjivao novcem... Mislila sam da on nije ozbiljan, ali kada se sve to desilo, shvatila sam da je on jedan osvetnik i čovek koji je spreman na sve. Ali on sada nije ni bitan. Bitno je kakvu sam ja grešku napravila. Moglo je da se desi da sam naletela na nekog super lika, niko ne bi saznao. Nikom ne bih poželela to... Žao mi je što sam celu porodicu provukla kroz to. Bilo me je sramota da govorim o tome. Dušku sam rekla. Duško je prihvatio sve to, ali nije mogao da prevaziđe ono što je bilo u medijima. U međuvremenu je prošlo pet godina, među nama su pokidane niti, naše ćerke su porasle. Ja sam Dušku, inače, oprostila sve što je radio, ali on nije tip koji prašta. Tu medijsku bruku u kojoj je predstavljen kao rogonja malo koji muškarac bi oprostio - dodala je.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas