Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОНА ЈЕ НАЈМЛАЂА МИЛИЈАРДЕРКА НА СВЕТУ: Пуна је скандала а сазнајте колико зарађује

Једна је од најпраћенијих младих жена на инстаграму

1712828705_Kajli.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Кајли Џенер је рођена 1997. године у Калифорнији. Одрасла је у центру пажње међу својом познатом брац́ом и сестрама у ријалити емисији Кеепинг Уп Wитх Тхе Кардасхианс. Искористила је славу своје породице да покрене сопствене пословне подухвате, укључујуц́и успешну козметичку линију, Килие Цосметицс, и зарадила милионе од продаје свог препознатљивог Килие Лип Кит. Поред тога, прикупила је велики број пратилаца на друштвеним мрежама и 2015. године проглашена је једном од најутицајнијих тинејџера часописа Тиме. Форбс ју је 2019. године истакао као најмлађу милијардерку која је сама стекла.

Кајли Кристен Џенер је рођена 10. августа 1997. године у Лос Анђелесу у Калифорнији од родитеља Криса и бившег освајача златне олимпијске медаље Бруса Џенера. Брус је 2015. објавио да је трансродан и од тада је познат као Кејтлин. Кајли има старију сестру Кендал и неколико полубрац́е и сестара: Кортни, Ким, Клое и Роба, из првог брака њене мајке са О.Ј. Симпсонов бранилац Роберт Кардашијан и Берт, Брендон, Броди и Кејси из претходних бракова њеног оца. Њена сестра Клое се удала за НБА играче Ламара Одома 2009. и Тристана Томпсона 2016. Њена сестра Ким се удала за реп звезду Кањеа Веста 2014. године.

Џенер је похађала приватну школу Сиерра Цанион и диплому средње школе стекла у средњој школи Лаурен Спрингс. Она сматра Калабасас у Калифорнији својим родним градом.

Са успехом и интересовањем јавности за серију и њихове животе, Џенер и њена брац́а и сестре проширили су своје индивидуалне брендове изван ријалити телевизије, зарађујуц́и милионе кроз уносан свет признања славних. Она и њена сестра Кендал покренуле су колекцију одец́е за ПацСун и ТопСхоп под називом Кендалл & Килие. Џенер је такође покренула сопствени козметички бренд, Килие Цосметицс, који укључује њен изузетно успешан Килие Лип Кит. Године 2015. тада 17-годишња социјалисткиња изазвала је медијску помаму када је признала да је користила „привремене филере за усне“

У новембру 2019. објављено је да ц́е мирисни и козметички гигант Цоти Инц. купити 51 одсто удела у Џенеровом козметичком бизнису, за 600 милиона долара. Уз задржавање 49 процената власништва, Џенер ц́е наставити да служи као креативно вођство у развоју производа и маркетиншким иницијативама за њен бренд.

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas