Oglas
· · Komentari: 0

ONA JE NAJMLAĐA MILIJARDERKA NA SVETU: Puna je skandala a saznajte koliko zarađuje

Jedna je od najpraćenijih mladih žena na instagramu

1712828705_Kajli.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Kajli Džener je rođena 1997. godine u Kaliforniji. Odrasla je u centru pažnje među svojom poznatom braćom i sestrama u rijaliti emisiji Keeping Up With The Kardashians. Iskoristila je slavu svoje porodice da pokrene sopstvene poslovne poduhvate, uključujući uspešnu kozmetičku liniju, Kilie Cosmetics, i zaradila milione od prodaje svog prepoznatljivog Kilie Lip Kit. Pored toga, prikupila je veliki broj pratilaca na društvenim mrežama i 2015. godine proglašena je jednom od najuticajnijih tinejdžera časopisa Time. Forbs ju je 2019. godine istakao kao najmlađu milijarderku koja je sama stekla.

Kajli Kristen Džener je rođena 10. avgusta 1997. godine u Los Anđelesu u Kaliforniji od roditelja Krisa i bivšeg osvajača zlatne olimpijske medalje Brusa Dženera. Brus je 2015. objavio da je transrodan i od tada je poznat kao Kejtlin. Kajli ima stariju sestru Kendal i nekoliko polubraće i sestara: Kortni, Kim, Kloe i Roba, iz prvog braka njene majke sa O.J. Simpsonov branilac Robert Kardašijan i Bert, Brendon, Brodi i Kejsi iz prethodnih brakova njenog oca. NJena sestra Kloe se udala za NBA igrače Lamara Odoma 2009. i Tristana Tompsona 2016. NJena sestra Kim se udala za rep zvezdu Kanjea Vesta 2014. godine.

Džener je pohađala privatnu školu Sierra Canion i diplomu srednje škole stekla u srednjoj školi Lauren Springs. Ona smatra Kalabasas u Kaliforniji svojim rodnim gradom.

Sa uspehom i interesovanjem javnosti za seriju i njihove živote, Džener i njena braća i sestre proširili su svoje individualne brendove izvan rijaliti televizije, zarađujući milione kroz unosan svet priznanja slavnih. Ona i njena sestra Kendal pokrenule su kolekciju odeće za PacSun i TopShop pod nazivom Kendall & Kilie. Džener je takođe pokrenula sopstveni kozmetički brend, Kilie Cosmetics, koji uključuje njen izuzetno uspešan Kilie Lip Kit. Godine 2015. tada 17-godišnja socijalistkinja izazvala je medijsku pomamu kada je priznala da je koristila „privremene filere za usne“

U novembru 2019. objavljeno je da će mirisni i kozmetički gigant Coti Inc. kupiti 51 odsto udela u Dženerovom kozmetičkom biznisu, za 600 miliona dolara. Uz zadržavanje 49 procenata vlasništva, Džener će nastaviti da služi kao kreativno vođstvo u razvoju proizvoda i marketinškim inicijativama za njen brend.

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas