Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Она је отпорна на метке": КАМИЛА Паркер сада носи ТИТУЛУ краљице, а јавност јој ово никад неће опростити (ФОТО)

Камила Паркер је јавности већ годинама позната, али је увек била у Дајаниној сенци

1662985840_profimedia-0721924369.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Камила Паркер Боулс се удала за принца Чарлса у државној служби 2005. године, иако су њих двоје били у романтичној вези више од 25 година. Из бакингемске палате на дан Чарлсовог и Камилиног венчања објављено је да Камила нец́е носити титулу принцезе од Велса, која јој законски припада, и да нец́е постати краљица када Чарлс ступи на британски престо.

Ипак, свекрва ју је пред смрт одлучила почастити и наградити. Можда и опрати савест јер јој није постала снаха када је Чарлес то први пут пожелио.

Краљица супруга је женски партнер, супружник или пратилац краља. Супружница није формална улога и њена подршка монарху је симболична. Титула се разликује од краљице на власти, која је сама по себи владар, попут краљице Елизабете ИИ.

Прича о Камилли, паметној, образованој и духовитој жени коју краљ Велике Британије воли цели свој живот, сеже у седамдесете године прошлог века. Камилла, иако блиска краљевској обитељи, није била погодна за будућег краља иако ју је обожавао. Није имала плаву крв и а била је са мушкарцима пре него што је упознала принца.

Када је постало јасно да краљица неће дозволити брак Чарлса и Камилле, њега су послали у војску, а она се удала. Није остала у соби и плакала. Никада није дозволила да је згази мушкарац.

Прочитајте још: Принц Хари емотивним речима опростио се од баке, краљице Елизабете: Присетио се тренутака када је први пут срела његову децу

Свет је потом упознао принцезу Дајану, рођену у аристократској породици Спенцер, којој је уговорен брак с принцом Чарлсом.

Дајана је имала 20 година, није била интимна са момцима пре него што је видела Чарлса и имала је све физичке карактеристике принцезе из бајке. У неизмерном обожавању Дајане, свет стално заборавља да је пристала на уговорени брак са непознатим мушкарцем којег је пре венчања видела девет-десет пута и ословљавала са "сир".

Камила Паркер Болс не ужива наклоност јавности још откако се сазнало да је Чарлс и у браку са Дајаном, наставио везу са њом.

Фото: Профимедиа

Било нас је троје у том браку - превелика гужва.

Када је у чувеном интервјуу ББЦ-а, 1996. године, принцеза Дајана пред милионским аудиторијумом овако описала свој брак са британским престолонаследником, мало ко је био изненађен.

Љубавна веза принца Чарлса и Камиле Паркер Болс била је годинама јавна тајна.

То што је изабрала да буде са њим, знак је снаге осећања које је Камила имала према Чарлсу, упркос јавном непријатељству и узнемиравању које је то изазвало њеној породици, посебно њеној деци, Тому и Лори.

Том Паркер Боулс је проговорио о данима када су се папараци крили у жбуњу испред породичне куће у Вилтширу.

„Не постоји више ништа што би било ко могао да каже о нашој породици што би нас увредило“, написао је 2017. године у листу „Тајмс“ и додао: „Моја мајка је отпорна на метке“.

О тим данима, Камила је рекла: „Нико не воли да га стално гледају“.

„Само треба да нађеш начин да живиш са тим.“

Уследило је 15 година обожавања принцезе Дајане и мржње Камиле. 

Када принц Чарлс говори о Камили, увек наглашава колико воли да разговара са њом. Он стално говори о њеном духу, о њеним интересовањима. Стално прича како воле исте књиге и представе и да имају исти смисао за хумор. 

Последњих 40 година медији и јавност чују само јадиковке о принцези Дајани, а нико никада није чуо ни за Камилу ни за Чарлса. Последњих 40 година Камила је каменована и окривљена за раскид.

Године 2005, неколико месеци након њиховог венчања, скоро двадесетједногодишњи Хари је рекао да је Камила „дивна жена“ која је веома усрећила њиховог оца.

„Вилијам и ја је волимо и јако се добро слажемо с њом.“

Било који брат је мало рекао о осећањима према Камили у годинама након тога.

Међутим, посматрање интеракције и говора тела између Вилијама, његове супруге Кетрин и Камиле на јавним ангажманима – осећа се топлина и блискост што сугерише да су односи, барем са Кембриџима, добри.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas