Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Она је рођена СЕСТРА Петра Граша: Муж јој је познати кошаркаш. а са братом се не виђа често (ФОТО)

Иако се не виђају често, медији наводе да су брат и сестра веома блиски

1691917876_Petar-Graso.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Петар Грашо има рођену сестру - Буга Грашо Радошевић, која је млађа од њега и труди се да чува свој идентитет.

Међутим, сестра познатог хрватског певача позната је јавности и због свог супруга. Наиме, Буга је удата за хрватског кошаркаша Леона Радошевића који игра за клуб Алба.

 

Како он тренутно игра у Немачкој, Петрова сестра тамо живи већ годинама. Пар је основао породицу, а Грашо је постао ујак малене Лени.

Иако се не виђају често, хрватски медији наводе да су брат и сестра веома блиски. Буга је тако доминирала на венчању Петра и Хане Хуљић, а тамошњи медији усликали су је у црном комплету са шљокицама.

 

Познаје Северину

Познато је да се Северина Вучковић дружи са колегом, па познаје и Петрову сестру. Певачица је још 2015. године објавила фотографију са Бугом и Грашом, док је он још био у вези са Данијелом Мартиновић, што је можда и њихова једина успомена за јавност.

 

Иначе, Буга је имала један јавни наступ 2022, јер је уместо брата преузела награду "Вечерњакова ружа", када је проглашен певачем године. Он је тада имао заказан концерт у загребачкој Арени, те је Буга уместо њега узела признање.

- Сигурна сам да је ово најлепши поклон за његов сутрашњи рођендан - рекла је тада певачева сестра.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas