Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Она је ЗМАЈ, са њом све пролази са лакоћом": Огњен Амиџић се први пут обратио јавности после Мининог порођаја - открио на кога мали Перун личи

Огњен Амиџић је проговорио о својој изабраници Мини, сину Перуну, али и свом првом сину који једва чека да упозна брата

1710082962_Foto-Shutterstock-Printscreen-Instagram-callmenaumi.jpg
Фото: Схуттерстоцк, Принтсцреен/ Инстаграм - цаллменауми
Oglas

Водитељ Огњен Амиџић и његова супруга Мина Наумовић добили су сина, којем су дали име Перун, а он је сада први пут проговорио о беби.

- Пресрећан сам, шта рећи друго. Јуче сам видео бебу, посебан је осећај, нема лепшег. То је сврха живљења тај тренутак је невероватан. Затечен си, узбуђен си, то је тако мало - поћео је Огњен у емисији "Премијера" и додао:

- Одлично је, све је добро прошло. Почиње полако да фунцкионисе само да све продје добро беба је добро пресрецна је уходава се са свимм тим, видецемо куци кад додјемо, онда цемо да креммо у прави зивот.

На питање на кога личи бебе, Огњен је рекао:

- Видећемо. Сложили смо да личи сам на себе, не бих могао да кажем у овом тренутку, ни да је на мене, ни на њу. Видећемо тек у пубертету шта је од кога повукао. Има косу, сав је чист, прођај је лагано прошао и онда је баш како треба.

Како Амиџић има сина Матеју из претходног брака, сада је открио како је његов први наследник реаговао на принову у породици.

- Наравно да је срећан, то је један шоу са њим и он једва цека да га упозна, то ће бити тренутак спознаје. Он је био све време са нама. Био је одушевљен кад сам му саопштио, он је био за брата. Стално ме пита колика је сада беба и тако.

Огњен и његова изабраница су све изненадили одабиром имена за дечака, а он је сада открио због чега су дали сину баш име Перун.

- Дуго сам размишљао о том имену. Када сам Мини предложио, њој се то допало. Хтео сам да пронађем име које је у нашој традицији, које је специфично. Има добру симболику. Нисам чуо да се неко зове Перун. Касније су ми јавили да и у породици имамо једног Перуна, да се тако зове син моје сестре.

Водитељ истиче да је сада потпуно испуњен.

- Заиста јесам испуњен и срећан. Мени је са Мином све лагано. Она је змај, са њом све пролази са лакоћом.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas