Oglas
· · Komentari: 0

"Ona je ZMAJ, sa njom sve prolazi sa lakoćom": Ognjen Amidžić se prvi put obratio javnosti posle Mininog porođaja - otkrio na koga mali Perun liči

Ognjen Amidžić je progovorio o svojoj izabranici Mini, sinu Perunu, ali i svom prvom sinu koji jedva čeka da upozna brata

1710082962_Foto-Shutterstock-Printscreen-Instagram-callmenaumi.jpg
Foto: Shutterstock, Printscreen/ Instagram - callmenaumi
Oglas

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Mina Naumović dobili su sina, kojem su dali ime Perun, a on je sada prvi put progovorio o bebi.

- Presrećan sam, šta reći drugo. Juče sam video bebu, poseban je osećaj, nema lepšeg. To je svrha življenja taj trenutak je neverovatan. Zatečen si, uzbuđen si, to je tako malo - poćeo je Ognjen u emisiji "Premijera" i dodao:

- Odlično je, sve je dobro prošlo. Počinje polako da funckionise samo da sve prodje dobro beba je dobro presrecna je uhodava se sa svimm tim, videcemo kuci kad dodjemo, onda cemo da kremmo u pravi zivot.

Na pitanje na koga liči bebe, Ognjen je rekao:

- Videćemo. Složili smo da liči sam na sebe, ne bih mogao da kažem u ovom trenutku, ni da je na mene, ni na nju. Videćemo tek u pubertetu šta je od koga povukao. Ima kosu, sav je čist, prođaj je lagano prošao i onda je baš kako treba.

Kako Amidžić ima sina Mateju iz prethodnog braka, sada je otkrio kako je njegov prvi naslednik reagovao na prinovu u porodici.

- Naravno da je srećan, to je jedan šou sa njim i on jedva ceka da ga upozna, to će biti trenutak spoznaje. On je bio sve vreme sa nama. Bio je oduševljen kad sam mu saopštio, on je bio za brata. Stalno me pita kolika je sada beba i tako.

Ognjen i njegova izabranica su sve iznenadili odabirom imena za dečaka, a on je sada otkrio zbog čega su dali sinu baš ime Perun.

- Dugo sam razmišljao o tom imenu. Kada sam Mini predložio, njoj se to dopalo. Hteo sam da pronađem ime koje je u našoj tradiciji, koje je specifično. Ima dobru simboliku. Nisam čuo da se neko zove Perun. Kasnije su mi javili da i u porodici imamo jednog Peruna, da se tako zove sin moje sestre.

Voditelj ističe da je sada potpuno ispunjen.

- Zaista jesam ispunjen i srećan. Meni je sa Minom sve lagano. Ona je zmaj, sa njom sve prolazi sa lakoćom.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas