Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОНА МИ ЈЕ НАЈДРАЖА: Кајли Џенер открила са којом сестром има највећу повезаност, док за другу сматра да нису превише блиске (ФОТО)

Многи су били изненађени одговором

1677139470_Kylie-Ig-naslov.png
Фото: Инстаграм принтсреен/кyлиејеннер
Oglas

 Односи међу сестрама и браћом понекад могу бити компликовани. Уколико на то додате да долазите из многочлане породице, попут Кардашијан-Џенер клана, ситуација је још замршенија.
Имали смо прилике да видимо како се динамика у овој популарној породици брзо мења, кроз њихов ријалити шоу.
Сестре се често шале на рачун једне друге, а понекад и на рачун мајке Крис Џенер, која је њихов чувени ''момаџер''. Често се утркују у томе ко је њена омиљена ћерка.

Фото:Инстаграм принтсцреен/ кyлиејеннер

Овог пута, најмлађа сестра у породици, Кајли Џенер говорила је о односу са осталима, па је издвојила ко јој је омиљени. У недавном интервјуу за Ванитy Фаил, 25-годишњи бјути-могул, одлучила је да стави карте на сто.Она је открила са којом сестром тренутно има најбољу повезаност, а са којом сматра да им најмање тога заједничког.
На изненађење многих, Кајли је открила да са својом рођеном сестром Кендал, има најмање тога заједничког.
Кајли и Кендал су наближе по годинама, а такође имају исте родитеље-Крис Џенер и Бруса Џенера ( који је постао жена назвавши се Кејтлин).

'' Без сумње то је Кендал. Знате како кажу, зар не? Супротности се привлаче, и тако то иде и са нама'', одговорила је она на питање од које сестре се највише разликује.

Али, она је такође открила са ким има најближи однос тренутно, и тада је одабрала Ким.

'' Мења се временом, сада је то Ким'', објаснила је '' Ким се пуно променила недавно. Јако смо повезане, 
она је увек прва коју назовем када ми треба нешто. Прошле смо кроз доста сличних ситуација недавно''.

Кајли се ипак постарала да се ни једна сестра не осети изостављено, па је објаснила да у свакој вреднује нешто различито.

''Клое ме је научила топлини и способности да опраштам. Кендал- важности пријатељства и безусловне љубави.
Кортни- важност здравља и жеље да не будем површна, Ким- снази и могућности да увек кажеш себи да нешто
можеш, шта год да се деси. Ким је заиста јака и отпорна.'', закључила је.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas