Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОНА МУ ЈЕ РОДИЛА ПРВО ДЕТЕ ДОК ЈЕ ЈОШ БИО У БРАКУ: Преминула једна од највећих љубави Клинта Иствуда

14 година је трајала њихова афера,

1691658367_profimedia-0792457802--1-.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Роксан Тјунис, бивша глумица и плесачица са којом прослављени Клин Иствуд има ц́ерку Кимбер Иствуд из 14-годишње везе, умрла је у 93. години.

"Моја мама је преминула након кратке болести", рекла је Кимбер (59) за РадарОнлине у понедељак. Она је додала да је њеног оца узнемирила та вест и да је упутио саучешц́е њој и његовом унуку.

"Он је тужан као и ја", рекла је Кимбер о свом оцу. Тунис је "била једна од Клинтових правих љубави" и "одржали су здраву везу... до краја", тврди извор, преноси Радар.

Веза између Иствуда и Роксан почела је 1964. године док је глумац био ожењен својом првом супругом Меги Џонсон.

Био је у браку са својом првом супругом 34 године до 1984. и имао је децу Кајла и Алисон. Иствуд и Тјунис упознали су се 1959. године када су радили на ТВ серији "Сирова кожа", а он је накратко раскинуо са Џонсоном због ванбрачне везе.

"Роксана је обожавала земљу по којој је Клинт ходао, није је марила за то што је он звезда. Није била импресионирана новцем и славом", рекао је извор за Радар.

Дугогодишњи ветеран ТВ индустрије рекао је за Радар да Иствуд и Тјунис нису крили своју везу.

"На сету су били веома отворени по питању тога што су љубавници. Клинт би завршио сцену, пришао Роксани и шетао сетом са грлећи је", рекао је извор.

"Често је била у његовом трејлеру. Подигао ју је својим утицајем".

У извештају Тхе Натионал Енqуирер-а из 1992. цитира се извор који је рекао да је Иствуд за Тјунис рекао да „нец́е оставити своју жену да би је оженио“, након што је љубавница рекла да је трудна 60-их година.

"Рекао је да ц́е се финансијски побринути за њу и бебу, али је заузврат желео потпуну тајност од Роксане“, наставио је извор. Она је била заинтересована за глуму и плес у тинејџерским и двадесетим годинама, па се преселила у Лос Анђелес да оствари своје снове. Њена ц́ерка каже да је увек занимала здрава храна, веганска исхрана и трансцендентална медитација.

"Волела је да слика, црта, пише и путује. Била је одана ц́ерка, мајка, бака, сестра, пријатељица и дубоко религиозна особа. Наши животи су се заувек променили", додала је Кимбер о својој покојној мајци, преноси Јутарњи.хр.

У својој каријери, Тунис је глумила у филмовима "Таке Хер, Схе‘с Мине" (1963), "Блуе Цитy" (1986), "Бреезy" (1973) у режији Иствуда и "Ханг 'Ем Хигх" са Иствудом у главној улози. Поред романсе са Иствудом, Тјунис је била удата за Џека Вотсона Шека млађег. Иствуд је био у браку са супругом Дином Иствуд од 1996. до 2014. године.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas