Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

У 93. години ужива у љубави: Клинт Иствуд у вези са 33. године млађом (ФОТО)

Клинт Иствуд једна је од највећих холивудских легенди, а ни у 93. години живота не мирује

1671265830_klint-istvud.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Током глумачке и редитељске каријере је зарадио 375 милиона долара и оставио низ култних филмова у наслеђе. Публика га памти по филмовима "Добар, лош, зао", "За шаку долара", "Непомирљиви", "Мула" и "Девојка од милион долара".

Прочитајте још: До последњег тренутка оца је држала за руку: Потресна фотографија ћерке Синише Михајловића (ФОТО)

Није само изградио богату, завидну каријеру, него је имао и врло динамичан љубавни живот, па је тако једном рекао да није сигуран колико има деце. Данас живи повучено, ради на новим филмовима, али се не експонира. Како су писали амерички медији, живи на ранчу у Калифорнији с 33 године млађом Кристином Сендером, коју је упознао 2014.

Била је то љубав на први поглед, а упознали су се док је радила као хостеса у његовом хотелу. Иако се смирио последњих 10-ак година живота, раније је имао богат и буран љубавни живот. Клинт је испричао историчару филма Ричарду Шикелу да је изгубио невиност с пријатељицом када је био 14-годишњак.

Клинту је све било занимљивије од средње школе, због чега је није завршио, а подаци су о томе поверљиви. "Није проводио много времена у средњој школи јер се јако добро забављао другде. Ретко кад је долазио", рекао је један његов колега.

Ипак, долазио је довољно у школу да као 19-годишњак заведе четири године старију професорку. Она није добро прихватила што је то била тек авантура на једну ноћ, па га је уходила и претила да ће се убити.

Мењао је разна занимања, а током Корејског рата су га позвали у војску. Био је у бази у Северној Калифорнији, где је имао романсу с ћерком заповедника. Након тога је морао у Сијетл, где је ишао бомбардерским авионом. Авион се срушио у Тихом океану, али су успели да допливају три километра до Калифорније уз помоћ сплава за спасавање.

Клинт се с 23 године први пут оженио, а његова изабраница је била Меги Џонсон. Упознали су се на састанку који су им договорили пријатељи, а изговорили су судбоносно да након шест месеци везе. Наводно је у исто време оставио девојку која је тада била трудна и дала њихово дете на усвајање.

С Меги је у браку добио ћерку Алисон (50) и сина Кајла (54). Развео се 1984, а пет година касније је признао своју ћерку Кимбер (54) из афере с плесачицом и каскадерком Роксаном Тунис. Наиме, Натионал Енqуирер је то тада открио.

"Никад нећемо знати да ли је Џонсон знала за дете, али тешко да није јер су сви на сету о томе причали. Није могуће крити такву информацију када живиш у малом граду, поготово када је тај мали град Холивуд", написао је својевремено биограф Марк Елиот.

Клинтова колегиница Марни Ван Дорен је тврдила да је глумац и с њом имао аферу док је био у браку с Меги, а многи су се чудили како му супруга све прашта. Ипак, глумица Барбара Еден је својевремено открила да је пар имао отворени брак.

Гастрокритичарка Гаел Грине је открила како је и она била у вези с Клинтом откад му је 1970. дошла на сет филма "Две мазге за сестру Сару". Љубио је и француског модела Кети Регин, те бројне колегинице, међу којима је била Кетрин Денев. Кратко се смирио, а онда је 1972. упознао удату глумицу Сондру Локе, с којом је живео док су снимали филм "Тхе Оутлаw Јосеy Wалес".

"Рекао ми је да није остало никакве повезаности између њега и Меги. Признао ми је да никад није био веран једној жени јер се није заљубио", открила је Сондра у својим мемоарима. Она је за време романсе била у браку с вајаром Гордоном Андерсоном, који је био хомосексуалац. Локе и Иствуд су раскинули 1989.

 

На сету филма "Пинк Цадиллац" Клинт је упознао Франсес Фишер, с којом је почео да живи, те су добили ћерку Франческу. Раскинули су 1995. године, а он није чекао ни да се одсели и већ је започео везу с водитељком Дином Руиз. Венчали су се у марту 1996.

Иствуд је тада говорио да му се свиђа моногамија јер је пронашао "праву жену" за себе, али развели су се у августу 2013. Клинт је добио и сина Скота, који је глумац, са стјуардесом Џејслин Ривс. С њом има и ћерку, глумицу и сценаристкињу Кетрин Ривс.

Иначе, Клинт је једном приликом рекао да је његова садашња девојка, Кристина, прва жена која није с њим због славе. Пре њега је проживела трауматично искуство јер је била у браку с насилником.

Прочитајте још: Супруга Синише Михајловића сломљена од бола: Потресна порука која је расплакала све (ФОТО)

 

Упркос томе што се обожавају, пар никад није пожелео да се венча. "Клинт не види сврху поновне женидбе. Воли Кристину, али му брак не треба", испричао је извор близак пару.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas