Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Они су јој велика подршка: Родитељи Кејт Мидлтон сада преузели велику улогу

Кејт Мидлтон је шокирала свет када је у петак рекла да се бори са раком

1711354591_profimedia-0774176339.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Принцеза од Велса Кејт, пролази кроз превентивну хемотерапију након дијагнозе рака, због чега се породица Мидлтон окупља да помогне њој и принцу Вилијаму.

Керол и Мајкл Мидлтон, Кејтини родитељи, већ су се окупили да помогну породици своје ц́ерке, јер се верује да су знали за дијагнозу рака када је Кејт сазнала у јануару.

Иако је Керол (69) „очајнички узнемирена“, краљевски стручњак каже да су она и супруг Мајкл (74) дали предност својим малим унуцима.

Они су рекли да ће се старати о деци током опоравка принцезе Кејт.

Краљевски коментатор и биограф Данкан Ларкомб рекао је за ,,Мирор": „Мислим да ц́е Керол и Мајкл много издржавати породицу. Мислим да су били упознати са раком када је Кејт сазнала за њега, и да су играли важну улогу."

Они ц́е се окупити око ње, посебно њене деце. У временима као што је ово за Кејт, то је веома важно. Од кључне је важности да деца буду уз неког ко им је веома драг.

- Вилијама сматрају својим сином, и одувек је тако било. Једна од ствари која је од почетка јасно ојачала Вилијамов и Кејтин однос била је чињеница да је Кејт потекла из велике породице што је пружило Вилијаму уточиште јер је изгубио мајку. Зато је сасвим природно да ц́е их Керол и Мајкл подржати у свему овоме.

Мидлтонови су чиста супротност раскошне краљевске породице јер су они сасвим обична породица.

- Мислим да оно што ц́емо сада видети у наредним недељама и месецима је да се Вилијам заиста фокусира на породицу - рекао је Ларкомб.

(Стил)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas