Oglas
· · Komentari: 0

Oni su joj velika podrška: Roditelji Kejt Midlton sada preuzeli veliku ulogu

Kejt Midlton je šokirala svet kada je u petak rekla da se bori sa rakom

1711354591_profimedia-0774176339.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Princeza od Velsa Kejt, prolazi kroz preventivnu hemoterapiju nakon dijagnoze raka, zbog čega se porodica Midlton okuplja da pomogne njoj i princu Vilijamu.

Kerol i Majkl Midlton, Kejtini roditelji, već su se okupili da pomognu porodici svoje ćerke, jer se veruje da su znali za dijagnozu raka kada je Kejt saznala u januaru.

Iako je Kerol (69) „očajnički uznemirena“, kraljevski stručnjak kaže da su ona i suprug Majkl (74) dali prednost svojim malim unucima.

Oni su rekli da će se starati o deci tokom oporavka princeze Kejt.

Kraljevski komentator i biograf Dankan Larkomb rekao je za ,,Miror": „Mislim da će Kerol i Majkl mnogo izdržavati porodicu. Mislim da su bili upoznati sa rakom kada je Kejt saznala za njega, i da su igrali važnu ulogu."

Oni će se okupiti oko nje, posebno njene dece. U vremenima kao što je ovo za Kejt, to je veoma važno. Od ključne je važnosti da deca budu uz nekog ko im je veoma drag.

- Vilijama smatraju svojim sinom, i oduvek je tako bilo. Jedna od stvari koja je od početka jasno ojačala Vilijamov i Kejtin odnos bila je činjenica da je Kejt potekla iz velike porodice što je pružilo Vilijamu utočište jer je izgubio majku. Zato je sasvim prirodno da će ih Kerol i Majkl podržati u svemu ovome.

Midltonovi su čista suprotnost raskošne kraljevske porodice jer su oni sasvim obična porodica.

- Mislim da ono što ćemo sada videti u narednim nedeljama i mesecima je da se Vilijam zaista fokusira na porodicu - rekao je Larkomb.

(Stil)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas