Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОПЕРИСАНА КЕЈТ МИДЛТОН: Палата издала званично саопштење

Принцеза од Велса, Кејт Мидлтон, имала је операцију абдомена

1705501601_1a85d64148cf60891526de1213ab950986f54dd1.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Принцеза од Велса (41) налази се у болници након операције абдомена, саопштила је Кенсингтонска палата данас.

У саопштењу палате је наведено:

- Њено Краљевско Височанство Принцеза од Велса примљена је јуче у клинику на планирану операцију абдомена. Операција је била успешна и очекује се да ц́е остати у болници десет до четрнаест дана, пре него што се врати куц́и да настави са опоравком. На основу тренутних медицинских савета, мало је вероватно да ц́е се вратити на јавне дужности до после Ускрса.

Принцеза од Велса цени интересовање које ц́е ова изјава изазвати. Нада се да ц́е јавност разумети њену жељу да задржи што је могуц́е више нормалности за своју децу, и њену жељу да њени лични медицински подаци остану приватни. Кенсингтонска палата ц́е, стога, пружати најновије информације о напретку Њеног Краљевског Височанства само када буде било значајних нових информација које треба поделити

Принцеза од Велса жели да се извини свима који су забринути због чињенице да мора да одложи своје предстојец́е ангажмане. Радује се врац́ању што је више могуц́е и што је пре могуц́е - гласи саопштење палате, преноси британски Хелоу.

Последње јавно појављивање Вилијама и Кејт био је на Божиц́ у Сандрингему са њихово троје деце, принцом Џорџом, принцезом Шарлот и принцом Луисом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas