Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Опоравак Кејт Мидлтон: Ево где принцеза од Велса проводи време после операције

Кејт Мидлтон се опоравља у мирној средини са породицом

1707556918_1705585015_Foto-Profimedia-Kejt-Midlton-i-princ-Vilijam.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Била је ово недеља у којој британска краљевска породица није баш спавала мирно, а Бакингемска палата је у понедељак објавила да је краљу Чарлсу дијагностикован рак.

Принцеза од Велса, Кејт Мидлтон, такође је имала проблема са здрављем. па је пре више од три недеље била подвргнута "успешној" планираној операцији абдомена. Сада се опоравља.

Јасан знак њеног опоравка је чињеница да се придружила свом супругу, принцу Вилијаму, и њихово троје деце док су јуче ујутро кренули на полугодишњи одмор на имање Сандрингам у Норфолку, где се и краљ опоравља.

"Кетрин се добро опоравља. Радовала се промени средине, те ће моћи да се опусти у Норфолку док се деца забављају с Вилијамом", рекао је пријатељ војвоткиње за Даилy Маил.

42-годишња принцеза је пре 12 дана отпуштена из лондонске клинике, где је провела готово две недеље.

У једином саопштењу Кенсингтонске палате о њеном здрављу, портпарол је 17. јануара рекао да је, ‘на темељу тренутних лекарских савета, мало вероватно да ће се вратити јавним дужностима пре Ускрса".

Портпарол није изнео појединости о природи њене операције, али су извори известили да није реч о раку.

Откако је изашла из болнице Кетрин је била у Аделаиде Котиџу, породичном дому с четири спаваће собе у Wиндсор Хоме Парку.

Њена деца, принц Џорџ (10), принцеза Шарлот (8) и принц Луис (5) похађају школу Ламброок удаљену 15 минута вожње у Беркширу. Јуче су им почели празници у трајању од недељу дана.

Занимљиво је да принц Хари није био позван у Сандрингам и морао је да се задовољи 45-минутним састанком са својим оцем и маћехом, краљицом Камилом, у Кларенс Хаусу у среду, док је Кејтина породица могла да види краља у Сандрингаму.

Краљ је започео свој "распоред редовитих третмана" у уторак, иако дужносници палате нису дали детаље о којој врсти рака се тачно ради.

Кејт и њена породица одсешће у Анмер Холу, њиховој кући с десет спаваћих соба на имању Сандрингам.

На добротворној акцији одржаној раније у среду, Вилијам се захвалио јавности на "љубазним порукама подршке". "Свима нам то јако пуно значи", поручио је окупљеним гостима.

(Даилy Маил/ Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas