Oglas
· · Komentari: 0

Oporavak Kejt Midlton: Evo gde princeza od Velsa provodi vreme posle operacije

Kejt Midlton se oporavlja u mirnoj sredini sa porodicom

1707556918_1705585015_Foto-Profimedia-Kejt-Midlton-i-princ-Vilijam.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Bila je ovo nedelja u kojoj britanska kraljevska porodica nije baš spavala mirno, a Bakingemska palata je u ponedeljak objavila da je kralju Čarlsu dijagnostikovan rak.

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, takođe je imala problema sa zdravljem. pa je pre više od tri nedelje bila podvrgnuta "uspešnoj" planiranoj operaciji abdomena. Sada se oporavlja.

Jasan znak njenog oporavka je činjenica da se pridružila svom suprugu, princu Vilijamu, i njihovo troje dece dok su juče ujutro krenuli na polugodišnji odmor na imanje Sandringam u Norfolku, gde se i kralj oporavlja.

"Ketrin se dobro oporavlja. Radovala se promeni sredine, te će moći da se opusti u Norfolku dok se deca zabavljaju s Vilijamom", rekao je prijatelj vojvotkinje za Daily Mail.

42-godišnja princeza je pre 12 dana otpuštena iz londonske klinike, gde je provela gotovo dve nedelje.

U jedinom saopštenju Kensingtonske palate o njenom zdravlju, portparol je 17. januara rekao da je, ‘na temelju trenutnih lekarskih saveta, malo verovatno da će se vratiti javnim dužnostima pre Uskrsa".

Portparol nije izneo pojedinosti o prirodi njene operacije, ali su izvori izvestili da nije reč o raku.

Otkako je izašla iz bolnice Ketrin je bila u Adelaide Kotidžu, porodičnom domu s četiri spavaće sobe u Windsor Home Parku.

NJena deca, princ Džordž (10), princeza Šarlot (8) i princ Luis (5) pohađaju školu Lambrook udaljenu 15 minuta vožnje u Berkširu. Juče su im počeli praznici u trajanju od nedelju dana.

Zanimljivo je da princ Hari nije bio pozvan u Sandringam i morao je da se zadovolji 45-minutnim sastankom sa svojim ocem i maćehom, kraljicom Kamilom, u Klarens Hausu u sredu, dok je Kejtina porodica mogla da vidi kralja u Sandringamu.

Kralj je započeo svoj "raspored redovitih tretmana" u utorak, iako dužnosnici palate nisu dali detalje o kojoj vrsti raka se tačno radi.

Kejt i njena porodica odsešće u Anmer Holu, njihovoj kući s deset spavaćih soba na imanju Sandringam.

Na dobrotvornoj akciji održanoj ranije u sredu, Vilijam se zahvalio javnosti na "ljubaznim porukama podrške". "Svima nam to jako puno znači", poručio je okupljenim gostima.

(Daily Mail/ Kurir)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas