Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Опроштајно писмо које леди крв у жилама: Ово су биле последње речи водитељке која је себи одузела живот (ВИДЕО)

Британска водитељка одузела је себи живот 2020. године

1670247464_karolina.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ Цханнел 4 Доцументариес
Oglas

Каролина Флек, пре више од годину дана, пронађена је мртва у свом стану 2020. године. Како су адвокати тада нагласили, британска водитељка извршила је самоубиство, а годину дана касније, страни медији објавили су и њену последњу порукукоју је неколико дана објавила на Инстаграму, а која све до данас није откривена.

Прочитајте још: Овај детаљ из каријере Цеце Ражнатовић нисте знали: "Нисмо могли да купимо шта треба, па смо нокте правили од кутије павлаке"

- У року од 24 сата, цео мој свет и моја будућност нестали су под мојим ногама. Увек сам преузимала одговорност за оно што се догодило те ноћи, али, истина је да је то била незгода - написала је водитељка само неколико дана пред смрт и додала:

 

@.царолинефлацк Схе wасн’т абле то телл хер сиде оф тхе сторy 💔 #фyп #царолинефлацк #царолинефлацкедит #царолинефлацкедитс #царолинефлацктрибуте #царолинефлацкрип #царолинефлацкловеисланд #царолинефлацкфан #царолинефлацклаw #флацкфоревер #флацкисбацк #рип #бекинд ♬ Је те лаиссераи дес мотс - Патрицк Wатсон

- Већ дуго имам неку врсту емоционалног слома. Изгубила сам свој посао. Своју кућу. Моју могућност да причам. Истина ми је била одузета и искоришћена у сврху забаве - писало је у њеној последњој поруци.

БОНУС ВИДЕО:


 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas