Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЛИЦЕ МИ СЕ НАДУЛО Глумица се огласила: "Борим се са болешћу али се осећам лепо и снажно"

Ејми Шумер од недавно је на мети критика због промена на свом лицу.

1708097792_glumica-Ejmi-Sumer-foto-Profimedia-Instagram-printscreen-Good-Morning-America-Twitter-JebraFaushy.jpg
Фото: Профимедиа, Инстаграм/Good Morning America, Твитер/Jebra Faushay
Oglas

Ејми Шумер прекида ц́утање о свом изгледу након што је изазвала забринутост због „надувеног и натеченог“ лица – док звезда описује ендометриозу и борбу против аутоимуних болести: „Осец́ам се снажно и лепо!“
Написала је: „Хвала вам пуно за свачију бригу  о мом лицу!“
„Уживала сам у повратним информацијама и размишљању о свом изгледу као и све жене скоро 20 година. И у праву си, тренутно је напуханија него што је нормално. 
Медицински стручњаци су сугерисали да би Ејми могла да има аутоимуно стање попут лупуса или хормонске неравнотеже - што такође може изазвати отицање

Звезда се такође подсмевала њеном појављивању током овог недељног појављивања у емисији Гоод Морнинг Америца - док је подигла срце од слаткиша на коме је писало 'надувено'.

Доктори и гледаоци су брзо претпоставили да Ејми узима стероиде попут преднизона и дексаметозона, који се користе за лечење упале.

Медицински стручњаци су такође сугерисали да би Ејми могла да има аутоимуно стање попут лупуса или хормонске неравнотеже - што такође може изазвати отицање.

Глумица је и раније била отворена о својој борби са ендометриозом, хроничним болом и лајмском болешц́у, што би све могло довести до употребе стероида и отока на лицу.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas