Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Осећао сам се мање вољеним од стране мајке": Саша Капор о најболнијој теми - "Изненадио сам се кад је дошла у емисију" (ФОТО)

Певач не крије да му је тешко да прича на ову тему

1673610335_vrnjacka_banja_karneval_13072021_0029.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Певач Саша Капор сада има савршен породичан живот. Дуго је у браку са колегиноцом Николином Ковач, имају двоје деце и одлично су усклађени. Имали су и њих двоје трзавице, али су све то регулисали.

Ова звезда "Гранда" сада ужва у породичном животу, али током његовог одрастања то није било тако, јер он дуго ниј еимао контакт с мајком Разијом.

Капорови родитељи Разија и Ненад су се развели кад је он био мали. Мајка, која је иначе била певачица, се преудала и преселила у Шведску. Старијег сина Александра, Сашиног брата, повела је са собом, док се певач с оцем из родне Тузле преселио у Београд.

Његова мајка је родила ћерку, али Капор, с обзиром на то да је био далеко од ње, није осећао њихову блискост. Тада је и прекинуо контакс с мајком, што је и сам јавно признао. Прошао је такмичење "Звезде Гранда", она није била уз њега.

Прочитајте још: Прво телевизијско гостовање КСЕНИЈЕ КНЕЖЕВИЋ са ОЦЕМ: Запевала са Кнезом велики хит

- Тачно је оно што се писало по новинама да сам се осећао мање вољеним од стране своје мајке јер је њен однос био другачији према брату и полусестри. Све је то веома болно и зато ми је тешко да о томе причам. Морам да кажем мој отац је мој отац. Он ми је дао све и он се не може поредити ни са ким. Још једном напомињем да он није утицао никада на мене. Одлука да не контактирам с мајком била је само моја. Доказ је и то што њих двоје никада нису трајно прекинули контакт - причао је својевремено Саша Капор.

Неколико година након завршетка такмичења, Капор је регулисао свој однос с мајком и од тада су у одличним односима и сталном контакту. Сусрет после много година догодио се у Београду.

Прочитајте још: Након што је објавила да је ТРУДНА, снајка породице ЂОКОВИЋ ОТКРИЛА ПОЛ БЕБЕ: "Мене интуиција не вара, знам отпочетка"

- На дан емисије стигла ми је порука да је у Београду и да ће доћи у студио. Нисам се обазирао на то. Међутим, заиста, она се појавила на снимању. Тај први поглед не могу да опишем. Била је то бура емоција. Цео живот ми се вртео по глави. Сузе су навирале - испричао је у једном интервјуу певач.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas