· · Komentari: 0

"Osećao sam se manje voljenim od strane majke": Saša Kapor o najbolnijoj temi - "Iznenadio sam se kad je došla u emisiju" (FOTO)

Pevač ne krije da mu je teško da priča na ovu temu

1673610335_vrnjacka_banja_karneval_13072021_0029.jpg
Foto: ATA images

Pevač Saša Kapor sada ima savršen porodičan život. Dugo je u braku sa koleginocom Nikolinom Kovač, imaju dvoje dece i odlično su usklađeni. Imali su i njih dvoje trzavice, ali su sve to regulisali.

Ova zvezda "Granda" sada užva u porodičnom životu, ali tokom njegovog odrastanja to nije bilo tako, jer on dugo nij eimao kontakt s majkom Razijom.

Kaporovi roditelji Razija i Nenad su se razveli kad je on bio mali. Majka, koja je inače bila pevačica, se preudala i preselila u Švedsku. Starijeg sina Aleksandra, Sašinog brata, povela je sa sobom, dok se pevač s ocem iz rodne Tuzle preselio u Beograd.

NJegova majka je rodila ćerku, ali Kapor, s obzirom na to da je bio daleko od nje, nije osećao njihovu bliskost. Tada je i prekinuo kontaks s majkom, što je i sam javno priznao. Prošao je takmičenje "Zvezde Granda", ona nije bila uz njega.

Pročitajte još: Prvo televizijsko gostovanje KSENIJE KNEŽEVIĆ sa OCEM: Zapevala sa Knezom veliki hit

- Tačno je ono što se pisalo po novinama da sam se osećao manje voljenim od strane svoje majke jer je njen odnos bio drugačiji prema bratu i polusestri. Sve je to veoma bolno i zato mi je teško da o tome pričam. Moram da kažem moj otac je moj otac. On mi je dao sve i on se ne može porediti ni sa kim. Još jednom napominjem da on nije uticao nikada na mene. Odluka da ne kontaktiram s majkom bila je samo moja. Dokaz je i to što njih dvoje nikada nisu trajno prekinuli kontakt - pričao je svojevremeno Saša Kapor.

Nekoliko godina nakon završetka takmičenja, Kapor je regulisao svoj odnos s majkom i od tada su u odličnim odnosima i stalnom kontaktu. Susret posle mnogo godina dogodio se u Beogradu.

Pročitajte još: Nakon što je objavila da je TRUDNA, snajka porodice ĐOKOVIĆ OTKRILA POL BEBE: "Mene intuicija ne vara, znam otpočetka"

- Na dan emisije stigla mi je poruka da je u Beogradu i da će doći u studio. Nisam se obazirao na to. Međutim, zaista, ona se pojavila na snimanju. Taj prvi pogled ne mogu da opišem. Bila je to bura emocija. Ceo život mi se vrteo po glavi. Suze su navirale - ispričao je u jednom intervjuu pevač.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.