Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
певачица

"Остала сам скромна": Певачица Лепа Лукић о ФИЛМУ о њеном животу

Након успешног филма о легендарном Томи Здравковићу, следеће године бисмо могли да гледамо и филм о Лепи Лукић.

1635948183_cc366ed519d43561dd33b8eb12eef85f0ee929b1.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен / ТВ Прва, емисија "Јутро"
Oglas

Певачица Лепа Лукић сматра се једном од најуспешнијих певачица народне музике. Има дугу и веома успешну каријеру, ванвременских хитова.

Приватни живот држала је далеко од очију јавности, увек усредсређена на музику и публику. Међутим, певачицу живот није увек мазио. Одрастала је у сиротињи, а касније постала највећа звезда народне музике. Лепа Лукић недавно је изјавила да ће се о њеном животу снимати филма, а сада је још ближе објаснила о чему се ради и да су преговори у току:

Прочитајте још: Драгана Мирковић отворила душу: "Деца су ме видела уплакану само из једног разлога! (ВИДЕО)

- Јесте, мислим да ћу да почнем да причам причу са човеком који ће да пише сценарио, то ће идуће године да буде, не може то тако на брзину... У филму ће бити живот девојчице како је живела од своје седме године, без оца, са мајком у сиротињи. Кад је мајка ишла у надницу, а ми деца трчимо тамо кад се спрема вечера, да нам мајка испод стола украде неки залогај и да - рекла је Лепа у емисији "Гранд неwс" и додала колико је заправо задржала скромност која је краси:

- Ја сам стварно постигла што нико није... Не морам да имам милионе, али народ ме је волео и бодри ме до дан данас. Да је неко други ово постигао, не би ни са ким причао, са белим коњем би ишао кроз Београд, а ја сам и даље остала скромна.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas