Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Dragana Mirković otvorila dušu: "Deca su me videla uplakanu samo iz jednog razloga! (VIDEO)

Dragana Mirković otkrila je zbog čega je zaplakala pred decom

1635924970_dragana.jpg
Foto: Instagram printscreen/Amig show
Oglas

Folk zvezda gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića, pričala je o svojoj dugogodišnjoj karijeri, ali i porodici koja je njeno najbolje utočište.

Pročitajte još: Potresna ispovest voditeljke kviza SLAGALICA: "Muž me ostavio sa dvoje dece i ocem na samrti"

Dragana nikada u javnosti nije eksponirala svoju decu, jer smatra da oni nisu javne ličnosti, iako je ona jedna od najvećih balkanskih zvezda. Sada su već veliki i žive neki svoj život.

"Moje suze su ih odaljile od javnog života"

Kao i svaka majka, veoma je vezana za njih, ali nikada nije dozvolila da neka njena loša raspoloženja oni primete, pa je tako ispričala, da su za sve ove godine videli samo nekoliko puta uplakanu i to zbog naslova u novinama:

- Moja deca su sama odlučila da se ne eksponiraju javno i možda je to negde i moja krivica, jer jedino kada su me videli uplakanu, bilo je zbog neke laži koja je objavljena u medijima o meni i sećam se da su me, poslednji put kada su me videli da plačem, pitali da li je to opet zbog novinara. Možda sam to trebala da sakrijem od njih, ali kako sam preiskrena svuda, prvenstveno u kući, nisam htela ništa da krijem od njih i verovatno je njih to odaljilo od neke želje da budu iole viđeni ili poznati - rekla je Dragana u emisji Amidži šou i otkrila čime se njena deca bave:

- Marko je završio Akademiju i sada je na studijama, studira ekonomsko pravo, a Manuela upravo završava, ovo joj je godina mature, a šta će biti što se studija tiče, u to se ne mešam, čekam da ona odluči. Još uvek bira između dva fakulteta, u svakom slučaju odlični su učenici i deca zbog kojih me ni učitelji, ni nastavnici nikada nisu zvali da se žale - rekla je ponosno Dragana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas