Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Осванули ОКРУТНИ плакати намењени РОДИТЕЉИМА Кејт Мидлтон: Мештани села у ком живе траже да им се врате дугови

Погледајте због чега су се родитељи принцезе нашли на мети критика својих суграђана

1697539389_Foto-Profimedia-Kejt-Midlton.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Родитељи Кејт Милдтон на мети су негативне кампање у британском селу где живе, а где су се појавили окрутни плакати односно злонамерне поруке. Брат Кејт Милдтон Џејмс Мидлтон виђен је како скида те плакате, у почетку се није знало шта је натерало мештане села на такав потез. А онда се сазнало- новац игра главну улогу.

Мештани села односно локални добављачи траже да им компанија Партy Пиецес исплати дугове. Ова фирма припадала је мајци и оцу Кејт Милдтон, продата је раније ове године и након тога убрзо пропала.

Они којима се дугује новац не могу да верују да родитељи Кејт Мидлтон не желе да исплате те заостале трошкове, верује се да имају средства за то, а многи се и чуде како мајка и отац једне принцезе односно ташта и таст будућег краља Велике Британије дозвољавају тако нешто.

Фото: Профимедиа

Али не подржавају сви мештани ову негативну кампању. "Керол и Мајкл су веома популарни. Сви су ужаснути овим постерима. Непоштено је то радити у њиховом родном селу, само неколико метара од места где живе", рекао је извор за Тхе Сун и додао: "Њихов син Џејмс живи у близини, као и ћерка Пипа која се недавно преселила тамо са својом породицом, тако да сви морају да се суоче с овим. Дају све од себе да исправе ствари и не заслужују овакво злостављање".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas