Oglas
· · Komentari: 0

Osvanuli OKRUTNI plakati namenjeni RODITELJIMA Kejt Midlton: Meštani sela u kom žive traže da im se vrate dugovi

Pogledajte zbog čega su se roditelji princeze našli na meti kritika svojih sugrađana

1697539389_Foto-Profimedia-Kejt-Midlton.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Roditelji Kejt Mildton na meti su negativne kampanje u britanskom selu gde žive, a gde su se pojavili okrutni plakati odnosno zlonamerne poruke. Brat Kejt Mildton Džejms Midlton viđen je kako skida te plakate, u početku se nije znalo šta je nateralo meštane sela na takav potez. A onda se saznalo- novac igra glavnu ulogu.

Meštani sela odnosno lokalni dobavljači traže da im kompanija Party Pieces isplati dugove. Ova firma pripadala je majci i ocu Kejt Mildton, prodata je ranije ove godine i nakon toga ubrzo propala.

Oni kojima se duguje novac ne mogu da veruju da roditelji Kejt Midlton ne žele da isplate te zaostale troškove, veruje se da imaju sredstva za to, a mnogi se i čude kako majka i otac jedne princeze odnosno tašta i tast budućeg kralja Velike Britanije dozvoljavaju tako nešto.

Foto: Profimedia

Ali ne podržavaju svi meštani ovu negativnu kampanju. "Kerol i Majkl su veoma popularni. Svi su užasnuti ovim posterima. Nepošteno je to raditi u njihovom rodnom selu, samo nekoliko metara od mesta gde žive", rekao je izvor za The Sun i dodao: "NJihov sin Džejms živi u blizini, kao i ćerka Pipa koja se nedavno preselila tamo sa svojom porodicom, tako da svi moraju da se suoče s ovim. Daju sve od sebe da isprave stvari i ne zaslužuju ovakvo zlostavljanje".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas