· · Коментари: 0

ОТАЦ БРИТНИ СПИРС ПОРУЧУЈЕ: ''Мислите ли да би она била жива без мог надзора?''

Џејми Спирс готово да се није јавно оглашавао, од када није у Бритнином животу

1671443672_Britni-i-otac-naslovna-profimedia-Ig-printscr.jpg
Фото: Профимедиа/ Инстаграм принтсцреен бритнеyспеарс

Бритни Спирс је на ''слободи'' нешто више од годину дана, након што је суд ослободио старатељства њеног оца Џејмија Спирса, након 13 година.
Џејми је контролисао њен приватни и пословни живот, те је била и у обавези да посећује терапеута, као и да узима лекове зарад психичког здравља, а све то против своје слободне воље- како је поп дива касније објаснила. Након што је покрет #ФрееБритнеy (Ослободите Бритни) привукао велику пажњу јавности, и када се сазнало нешто више о детаљима, на који начин је контролисана од стране своје породице, милиони су осудили њеног оца. Осим њених фанова, велику подршку је добила и од славних пријатеља попут Мадоне, Парис Хилтон и Мајли Сајрус.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Прочитајте још: Након што је била под надзором 13 година покушава да поново пронађе мир: Бритни Спирс о менталном здрављу

Џејмија су оптужили да држи своју ћерку у установи за психички нестабилне особе против њене воље, те да јој одузима слободу у сваком аспекту живота. Породица је управљала њеним финансијама, и нико није смео да се супротстави очевом ауторитету, за шта их је Бритни касније оптужила, и удаљила се од свих.

Иако не говори често, Џејми се овог пута осврнуо на године које су иза њих. Он тврди да је све што се одиграло, једини разлог што је његова ћерка данас жива:

- Неће се сви сложити са мном. Било је то тешко време, али ја своју ћерку волим свим срцем и душом. Питам се где би данас моја ћерка била да нисам тако поступио. Мислите ли да би она била жива без надзора? Ја знам да не би - рекао је Џејми за "Дејли Мејл".

Била је то, тврди, нужна интервенција која не само да је спасила Бритни из њених најмрачнијих дана, већ и њену крхку везу с децом, Престоном (17) и Џејденом (16), које има са бившим супругом. Била су то тешка времена, признаје Џејми, упозоравајући да не жели да ствара привидно лепу слику о ситуацији која је иза њих. Но одлуке су, инсистира, биле исправне, чак и ако су наштетиле односу између њега и ћерке.

Прочитајте још: КАО ЛУТКА: Марго Роби у својој најновијој улози глуми чувену БАРБИКУ, погледајте ко је Кен! (ФОТО/ВИДЕО)

А о контраверзним објавама које његова ћерка дели на друштвеним мрежама, Џејми је кратко рекао:

- Не желим да је гурнем низ рупу испред које се тренутно налази, бирао је речи он.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.