Oglas
· · Komentari: 0

OTAC BRITNI SPIRS PORUČUJE: ''Mislite li da bi ona bila živa bez mog nadzora?''

Džejmi Spirs gotovo da se nije javno oglašavao, od kada nije u Britninom životu

1671443672_Britni-i-otac-naslovna-profimedia-Ig-printscr.jpg
Foto: Profimedia/ Instagram printscreen britneyspears
Oglas

Britni Spirs je na ''slobodi'' nešto više od godinu dana, nakon što je sud oslobodio starateljstva njenog oca Džejmija Spirsa, nakon 13 godina.
Džejmi je kontrolisao njen privatni i poslovni život, te je bila i u obavezi da posećuje terapeuta, kao i da uzima lekove zarad psihičkog zdravlja, a sve to protiv svoje slobodne volje- kako je pop diva kasnije objasnila. Nakon što je pokret #FreeBritney (Oslobodite Britni) privukao veliku pažnju javnosti, i kada se saznalo nešto više o detaljima, na koji način je kontrolisana od strane svoje porodice, milioni su osudili njenog oca. Osim njenih fanova, veliku podršku je dobila i od slavnih prijatelja poput Madone, Paris Hilton i Majli Sajrus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pročitajte još: Nakon što je bila pod nadzorom 13 godina pokušava da ponovo pronađe mir: Britni Spirs o mentalnom zdravlju

Džejmija su optužili da drži svoju ćerku u ustanovi za psihički nestabilne osobe protiv njene volje, te da joj oduzima slobodu u svakom aspektu života. Porodica je upravljala njenim finansijama, i niko nije smeo da se suprotstavi očevom autoritetu, za šta ih je Britni kasnije optužila, i udaljila se od svih.

Iako ne govori često, Džejmi se ovog puta osvrnuo na godine koje su iza njih. On tvrdi da je sve što se odigralo, jedini razlog što je njegova ćerka danas živa:

- Neće se svi složiti sa mnom. Bilo je to teško vreme, ali ja svoju ćerku volim svim srcem i dušom. Pitam se gde bi danas moja ćerka bila da nisam tako postupio. Mislite li da bi ona bila živa bez nadzora? Ja znam da ne bi - rekao je Džejmi za "Dejli Mejl".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Promiflash (@promiflash)

Bila je to, tvrdi, nužna intervencija koja ne samo da je spasila Britni iz njenih najmračnijih dana, već i njenu krhku vezu s decom, Prestonom (17) i Džejdenom (16), koje ima sa bivšim suprugom. Bila su to teška vremena, priznaje Džejmi, upozoravajući da ne želi da stvara prividno lepu sliku o situaciji koja je iza njih. No odluke su, insistira, bile ispravne, čak i ako su naštetile odnosu između njega i ćerke.

Pročitajte još: KAO LUTKA: Margo Robi u svojoj najnovijoj ulozi glumi čuvenu BARBIKU, pogledajte ko je Ken! (FOTO/VIDEO)

A o kontraverznim objavama koje njegova ćerka deli na društvenim mrežama, Džejmi je kratko rekao:

- Ne želim da je gurnem niz rupu ispred koje se trenutno nalazi, birao je reči on.

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas