Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОТКРИВЕНА ПРАВА ИСТИНА: У каквом су односу Вељко и Анастасија?

Права истина изашла на видело

1716363266_nedelja_premijera_16012024_0279.JPG
Пхото:АТА /А.А
Oglas

Вељко и Анастасија, деца Светлане Цеце Ражнатовић, одрасли су усмерени једно на друго. Као две године старији брат чувао је и пазио млађу сестру, а и она је водила рачуна о њему.

Чак је и Анастасија заслужна што је Вељко упознао Богдану која је љубав његовог живота и која му је недавно подарила трећег сина.

Анастасија већ неко време живи у Севиљи са супругом Немањом Гудељом с којим је пронашла срећу, а Вељко не крије колико је задовољан због сестриног избора.

- Не! Не у том смислу, чујем се с њом свакога дана. Живи свој живот, много сам задовољан њеним избором. Муж јој је легенда, гледа је као мало воде на длану и много јој је боље тамо него што би јој било с нама, реално – рекао је он недавно а сада и показао колико се променила његова комуникација са сестром.

Наиме, он је на Инстаграму поделио шаљив видео на ком се приказано како брат и сестра комуницирају само преко реелса, без иједне речи.

 

фото. принтсцреен/инстаграм - разнатовицанастасија 

Подсетимо, Анастасија није могла да пропусти славље и из Шпаније је стигла како би била уз брата и снајку, који су добили трећег сина.

Курир 

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas