Oglas
· · Komentari: 0

OTKRIVENA PRAVA ISTINA: U kakvom su odnosu Veljko i Anastasija?

Prava istina izašla na videlo

1716363266_nedelja_premijera_16012024_0279.JPG
Photo:ATA /A.A
Oglas

Veljko i Anastasija, deca Svetlane Cece Ražnatović, odrasli su usmereni jedno na drugo. Kao dve godine stariji brat čuvao je i pazio mlađu sestru, a i ona je vodila računa o njemu.

Čak je i Anastasija zaslužna što je Veljko upoznao Bogdanu koja je ljubav njegovog života i koja mu je nedavno podarila trećeg sina.

Anastasija već neko vreme živi u Sevilji sa suprugom Nemanjom Gudeljom s kojim je pronašla sreću, a Veljko ne krije koliko je zadovoljan zbog sestrinog izbora.

- Ne! Ne u tom smislu, čujem se s njom svakoga dana. Živi svoj život, mnogo sam zadovoljan njenim izborom. Muž joj je legenda, gleda je kao malo vode na dlanu i mnogo joj je bolje tamo nego što bi joj bilo s nama, realno – rekao je on nedavno a sada i pokazao koliko se promenila njegova komunikacija sa sestrom.

Naime, on je na Instagramu podelio šaljiv video na kom se prikazano kako brat i sestra komuniciraju samo preko reelsa, bez ijedne reči.

 

foto. printscreen/instagram - raznatovicanastasija 

Podsetimo, Anastasija nije mogla da propusti slavlje i iz Španije je stigla kako bi bila uz brata i snajku, koji su dobili trećeg sina.

Kurir 

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas