Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Откривено да ли ће принц Џорџ и принцеза Шарлот присуствовати сахрани баке, краљице Елизабете: Кејт и Вилијам донели одлуку

Постављало се питање да ли ће принц Џорџ и принцеза Шарлот бити присутни на великом историјском догађају

1663569422_profimedia-0720410641.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Краљица Елизабета преминула је 8. септембра у 96. години, а биће сахрањена данас у Лондону. Очекује се да ово буде највећа сахрана у историји Велике Британије, а постављало се питање шта ће бити са младим унуцима краљцие и да ли ће они присуствовати сахрани због њихових година.

Двоје најстарије деце Кејт Мидлтон и принца Вилијама, принц Џорџ и принцеза Шарлот, присуствоваће сахрани у Вестминстерску опатију, одлучили су родитељи који су веровали да је важно да присуствују историјском догађају.

Прочитајте још: Шкотске ПАЛАЧИНКЕ по рецепту КРАЉИЦЕ Елизабете: Ову посластицу је обожавала, а често ју је и сама правила

Принц Џорџ и принцеза Шарлот ће имати посебну улогу на сахрани своје прабаке. Деветогодишњи Џорџ и седмогодишња Шарлот ће ходати иза ковчега покојног монарха. Биће одмах после родитеља, принца Вилијама и Кејт Мидлтон, а испред ујака принца Харија и тетке Меган Маркл. Ипак принц Џорџ и принцеза Шарлот нису укључени у редослед службе за касније током дана, која ће се одржати у капели Светог Ђорђа у замку Виндзор.

Принц Луис (4) сматра се премладим за овакав догађај и он неће присуствовати испраћају баке, пише Тхе Сун.

Прочитајте још: Након смрти КРАЉИЦЕ ЕЛИЗАБЕТЕ, први пут се огласила КАМИЛА и открила шта ће заувек памтити код ње

Пре службе, тенорско звоно ће се звонити сваких 60 секунди у трајању од 96 минута, колико је година живела краљица.

Поворку ће предводити краљ Чарлс и Камила, краљица супруга, а пратиће их виши чланови краљевске породице. Група носиоца ће однети ковчег у опатију - која је такође била место одржавања венчања краљице 1947. и њеног крунисања шест година касније.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas