· · Коментари: 0
ШОК

Откривено због чега је Меган Маркл ИЗДАЛА краљевску породицу

Књига о животу принца Харија и Меган Маркел и даље пуни новинске ступце

1595948680_megan.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ЦНН

Славни пар је преко свог ПР тима послао поруку да они немају никакве везе са настанском књиге "Финдинг Фреедом", иако многи не верују у то.

Прочитајте још: Пријатељ Бред Пита убио супругу и себе, глумац у ШОКУ

- Војвода и војвоткиња од Сасекса нису били укључени, а нису ни учествовали у настанку књиге "Финдинг Фреедом". Књига се темељи на искуствима аутора као краљевских дописника и њиховом независном извештавању - речено је у саопштењу. Осим што се сумња да су с ауторима књиге комуницирали преко пријатеља и запослених, једна је реченица из књиге изазвала сумњу да је сама Меган писцима давала изјаве. Наиме, аутори књиге тврде да су наводе из ње “потврдила два извора”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

НЕW! 🚨 Принце Харрy хас тхреатенед то суе Тхе Сун фор хиринг ан Америцан Привате Инвестигатор то иллегаллy делве инто Мегхан’с привате лифе бефоре тхеy wере марриед. 🕵🏻‍♂️ Тхе Сун хиред тхе ПИ то трацк Мегхан ин Оцтобер оф 2016 јуст афтер тхеир релатионсхип бецаме публиц. Аццординг то репортс, Мегхан’с социал сецуритy нумбер, привате пхоне нумберс, аддресс цхецкс, анд хер дриверс лиценсе информатион wере алл обтаинед анд сент то а репортер ат Тхе Сун. 😳 Тхе привате инвестигатор хас ноw турнед wхистлеблоwер анд хас офферед то гиве евиденце то хелп тхе Суссеxес wитх тхеир лаwсуит. Хе гаве а статемент то Бyлине Инвестигатес ласт нигхт саyинг, “И апологисе то Принце Харрy, анд партицуларлy то Мегхан Маркле, wхом И таргетед. И невер wантед то цаусе Мегхан Маркле харм. И дон’т тхинк И евен реалисед wхо схе wас ат тхе тиме, ор тхат схе хад стартед а релатионсхип wитх Принце Харрy. И дидн’т реалисе тхат ат тхе оутсет, анywаy. Лике со манy оф тхе јобс тхат И дид фор Тхе Сун, тхеy невер толд ме wхy тхеy wантед ме то лоок инто суцх-анд-суцх а персон – ит wас јуст сомеоне оф интерест то тхем. И wас гивен тхе наме, анд толд то финд оут wхере схе ливед анд препаре а бацкгроунд репорт. Оф цоурсе, И кноw ноw wхо Меган Маркле ис, анд wхy Тхе Сун wас интерестед ин хер, анд И’м верy соррy абоут тхат.” Море то цоме он тхис ас Харрy хас алреадy сент а формал ЛБА (Леттер Бефоре Ацтион) то Неwс УК, тхе парент цомпанy оф Тхе Сун.

А пост схаред бy Мегхан Маркле (@хрхофсуссеx) он

У књизи један од извора говори да је Хари знао да је Меган права за њега, као и да је њихова љубав била стварна, а осећања искрена. Све остало је бука, додао је извор.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Харрy анд Мегхан хаве оффициаллy роyалс сигнед wитх тхе Харрy Wалкер Агенцy ас тхеир репресентативес фор спеакинг енгагементс! 💗 Тхе Неw Yорк-басед спеакинг агенцy репресентс тхе ликес оф тхе Обамас, тхе Цлинтонс, Др. Јане Гоодалл, Опрах Wинфреy, Доллy Партон, анд море. Тхе Суссеxес wилл таке парт ин модератед дисцуссионс анд гиве кеyноте спеецхес фор траде ассоциатионс, цорпоратионс анд цоммунитy форумс — бут тхере аре но планс то до анy спеакинг енгагементс абоут тхе роyал фамилy. Тхе цонверсатионс wилл релате то топицс импортант то тхем анд тхе цуррент цлимате инцлудинг рациал јустице, гендер еqуитy, ментал хеалтх анд тхе енвиронмент. 🎉

А пост схаред бy Мегхан Маркле (@хрхофсуссеx) он

- Управо због тих и сличних изјава многи верују да су Хари и Меган учествовали у настанку књиге, која је унела озбиљан немир у краљевску породицу. Изнели су прљав веш и мислим да им сигурно неће бити пријатно да прочитају неке ствари из књиге. Тврде да нису учествовали у овоме, али у то је тешко поверовати - рекао је краљевски дописник Мирора.

Прочитајте још: Супруга Џон Траволте преминула након дуге болести

Занимљиво је и то, да је Меган интервјуу за "Ванитy Фаир" из 2017. године, Меган изјавила, да јој људи из њеног окружења помажу да сазна ко је, а да је све остало је "бука".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.