· · Komentari: 0
TUGA

Supruga Džon Travolte preminula nakon duge bolesti

Glumica se godinama borila sa karcinomom dojke

1594629477_dzon-travolta.jpg
Foto: YouTube printscreen /cinema.tv

Glumica i supruga slavne holivudske zvezde, Džon Travolte, Keli Pretson preminula je nakon duge i teške borbe sa karcinomom dojke.

Pročitajte još: Slavna glumica je detinjstvo provela u SEKTI, a zbog velikog SKANDALA umalo uništila karijeru

Slavni glumac, vest o smrti svoje supruge u 58. godini, potvrdio je stranim medijima: - Teška srca obaveštavam vas da je moja prelepa supruga Keli izgubila dvogodišnju bitku sa rakom dojke. Hrabro se borila uz ljubav i podršku svih nas. Moja porodica i ja zauvek ćemo biti zahvalni njenim lekarima i medicinskim sestrama u MD Anderson Kancer Center, svim medicinskim centrima koji su pomogli, kao i mnogim njenim prijateljima i voljenima koji su bili pored nje. Kelina ljubav i život uvek će biti upamćeni. Trebaće mi neko vreme da budem tu za svoju decu koja su izgubila majku, pa mi oprostite unapred ako se neko vreme ne čujete ništa od nas. Molim vas, znajte  da ću osetiti vaš izliv ljubavi narednih nedelja i meseci dok se ne oporavimo - napisao je Travolta uz objavljenu fotografiju supruge na društvenoj mreži Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It is with a very heavy heart that I inform you that my beautiful wife Kelly has lost her two-year battle with breast cancer. She fought a courageous fight with the love and support of so many.  My family and I will forever be grateful to her doctors and nurses at MD Anderson Cancer Center, all the medical centers that have helped, as well as her many friends and loved ones who have been by her side. Kelly’s love and life will always be remembered. I will be taking some time to be there for my children who have lost their mother, so forgive me in advance if you don’t hear from us for a while.  But please know that I will feel your outpouring of love in the weeks and months ahead as we heal. All my love, JT

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

Džon i Keli u braku su bili punih 29 godina. 2009. godine, doživeli su veliku tragediju kada im je sin Džet preminuo. Imaju ćerku Elu i devetogodišnjeg sina Bendžamina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday Ben, we adore you!

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.