Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВАЈ МОЋНИК ЈЕ БИВШИ МУЖ ИВАНЕ ПЕТЕРС: Након развода оженио две деценије млађу

Певачица Ивана Петерс током 90-их година била је део групе Тап 011 који је тада важио за један од најпопуларнијих домаћих састава, а осим према музици, Ивана је имала велику љубав и према једном човеку.

1709978429_57433_11_f.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе
Oglas

Ивана је у једном периоду свог живота лудо волела нашег познатог музичара и бизнисмена. Касније се за њега и удала, а у питању је Александар Петерс.

Александар је својевремено био члан популарног састава "Сунсхине", а у медијима је представљен и као веома успешан бизнисмен.

Ивана и Александар су стали на луди камен 2005. године, али нажалост, нису се предуго задржали у брачним водама.

Мало након што су добили ћерку Сару, током 2006. године, уследио је и развод. Но, иако су брзо схватили да им не иде у браку, и након развода су остали у одличним односима.

У прилог томе колико га је заиста волела сведочи и чињеница да певачица све до данас није променила његово презиме.

Ивана је чак јавно рекла да је Александар био ту за њу у моментима после развода када је проживљавала најтеже тренутке у животу, као и да га данас сматра изузетно битним пријатељем. Ти тешки тренуци у Иванином животу се односе на период када је имала проблема са срцем, односно када је доживела срчани удар од кога се дуго опорављала.

- Док сам била болесна, помогао ми је више од свих. Кад ме Сара пита: "Мама, да ли сте ти и тата океј?", могу једино да јој одговорим: "Како да не будемо, ми смо твоји родитељи". То је то. Он ће бити мој пријатељ до краја живота. Другачије не може да буде. Срећна сам што имам таквог бившег мужа - рекла је једном приликом Ивана за медије.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas