Oglas
· · Komentari: 0

OVAJ MOĆNIK JE BIVŠI MUŽ IVANE PETERS: Nakon razvoda oženio dve decenije mlađu

Pevačica Ivana Peters tokom 90-ih godina bila je deo grupe Tap 011 koji je tada važio za jedan od najpopularnijih domaćih sastava, a osim prema muzici, Ivana je imala veliku ljubav i prema jednom čoveku.

1709978429_57433_11_f.jpg
Foto: Printskrin/Youtube
Oglas

Ivana je u jednom periodu svog života ludo volela našeg poznatog muzičara i biznismena. Kasnije se za njega i udala, a u pitanju je Aleksandar Peters.

Aleksandar je svojevremeno bio član popularnog sastava "Sunshine", a u medijima je predstavljen i kao veoma uspešan biznismen.

Ivana i Aleksandar su stali na ludi kamen 2005. godine, ali nažalost, nisu se predugo zadržali u bračnim vodama.

Malo nakon što su dobili ćerku Saru, tokom 2006. godine, usledio je i razvod. No, iako su brzo shvatili da im ne ide u braku, i nakon razvoda su ostali u odličnim odnosima.

U prilog tome koliko ga je zaista volela svedoči i činjenica da pevačica sve do danas nije promenila njegovo prezime.

Ivana je čak javno rekla da je Aleksandar bio tu za nju u momentima posle razvoda kada je proživljavala najteže trenutke u životu, kao i da ga danas smatra izuzetno bitnim prijateljem. Ti teški trenuci u Ivaninom životu se odnose na period kada je imala problema sa srcem, odnosno kada je doživela srčani udar od koga se dugo oporavljala.

- Dok sam bila bolesna, pomogao mi je više od svih. Kad me Sara pita: "Mama, da li ste ti i tata okej?", mogu jedino da joj odgovorim: "Kako da ne budemo, mi smo tvoji roditelji". To je to. On će biti moj prijatelj do kraja života. Drugačije ne može da bude. Srećna sam što imam takvog bivšeg muža - rekla je jednom prilikom Ivana za medije.

(Kurir)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas